ikiprensannesii_ 53 günlük prematüre bebeğim var dünden beri sütüm pek yok bilmiyorum yada bana öle geliyo göğüslerim yumuşacık sıkınca az geliyo bugün bebekte iciyo ama hergunkine gore dünden beri az gibi bebeğimde bugün hep uyuyo hırıltılısi var korkuyorum randevuda bulamıyorum çocuk doktoruna bana bugün çok değişik geliyor strese giriyorum bebeğimin böle uykulu haline normalde hep aynik kaliyodu gündüzleri ama bugün böle olunca bir hastalığımi varki uyuyo hiç iyi değilim bugün büyük oğlumda aşırı yaramaz yerinde oturmak nedir bilmiyor dur değince anlamiyo bile biraz da ona kızdım dokunsanlar aglicak gibiyim bağırıp ağlamak istiyorum
ABusraaaa ikiprensannesii_ yaklaşık 2 aylık olmuş canım bebeğin sarılık sorununu asmissinizdir diye düşünüyorum çocuklar her zaman aynı olacak değil mesela benim bebeğimde 40 mevlidi okuncagi gün gece 4e kadar uyutmamisti hem beni hemde kendini ama mevlid zamanı emziriyordum uyuyordu sonra gene uyaniyordu emziriyordum gene uyuyordu hani uyanmiyordu çocuk emmeden emmeye uyandı diğer türlü direk uyumuştu ama normalde öyle değildi. Hırıltısina dikkat et ama serum fizyolojik ile burnunu aç onun dışında günde kaç kez çiş yaptı ona göre sütünün yetip yetmediğini anlayabilirsin
aselinkardesigeliyor Sakin kalmaya çalış ve olumlu düşün bol su tüket uyuyabilirsen uyu bak gör sütün artacak 🫠
ikiprensannesii_ aselinkardesigeliyor bugu. 3litre su içmişim demin 20 dakika kadar uyudum ama hemen kalktım eşim titizlik hastası resmen büyük oglumda çok yaramaz çok sinir oluyorum durumlara
Es07 Canım küçücük bebek midesi kiraz kadar Bol su tüket Tahin,hurma,incir gibi şeyler yemeye çalış Hiç stres yapma emzirdikçe çoğalır Allah kolaylık versin Sağlıkla büyüt bebeğini
ikiprensannesii_ Es07 evet midesi küçücük biliyorum ama bugünde böle olunca çok stres yaptım hergun bol bol içen bebeğim bugün az içtiğini düşünüyorum eşim evde sürekli birşeyleri duzetmeye çalışıyor temizlik hastası buda bana batıyor büyük oğlum aşırı yaramaz hiç anlamiyo onun yzundende çok çok strese giriyorum bugün sürekli emzirmeye calistim ama az az geldi gazını bile cikartmiyodu normalde her emdiginde kusan bebek bugün hiç kusmadi teşekkür ederim yorumun için 🥰
ikiprensannesii_ ABusraaaa yeni dogdogunda arada yapardı böle ama 2 aylık olunca düşündürüyor beni serum fizyolojik yok şuan ama durum damlası var onuda damlatmaya korkuyorum ciğerlerine gider diye
Es07 ikiprensannesii_ İnşallah büyür gider Zor olsa gerek lohusalık Bebekle alışma süreci Dediğin gibi diğer faktörler de etken Sağlıkla büyüsün inşallah