Deletedmom_878 senabkts evet 13 de koyuydu pik olur diye akşam yeniden yaptım saha silikti ama ikinci çizgi kadar koyu yada ondan daha fazla koyu değildi hiç bişey anlamadım 🫣
senabkts Deletedmom_878 sen yapmaya devam et canım bide o ilk yaptığın zamanda soluklaşmadan fıtografını çek bence ben öyle yapıyorum
senabkts Deletedmom_878 ozaman daha yaklaşmamış kuruyunca koyulaşmanın bi anlamı kalmıyor çünkü ilk 10-15 dk önemli test için daha açıksa daha gelmemiştir zaten yaklaşmaya yakın hafiften akıntıda başlıyor benim öyle oldu
senabkts bebee1 bugünü degerlendirmeme gerek varmı bilemedim ama dün pik görünce degerlendirmiştim bugün de pik ama
bebee1 @senabkts değerlendir bence gece belki çatlar garanti olsun yarın tekrar degerlendirirsin ben de öyle yaptm
Deletedmom_878 senabkts işte benimki on dakika da silik şimdiye kadar yaptığım testler sabah akşam mı yaptın saatleri neydi canım
senabkts Deletedmom_878 aşkım normalde ben hep öglen sonu 4 gibi yapıyorum sabit ama bugün yaptıgım test bozuk olunca akşam 10 a kaldı normalde sabit 4 te yaparım 2 saat öncedende muhakkak sıvı alımını keserim hatta katı bişey bile yemem