tugbazeyd1 18 aylık bebem var ve 7 aylıkta hamileyim 1 haftadır saatinde uyutuyorum 1 saat sonra kalkıyor ve gece yarısına kadar uyumuyor. Gündüz uykusu 1.5-2 saat sabah 10da ayakta nedir bu ya yaşayan var mı 😒
twobabymomm tugbazeyd1 eğer gündüz geç yatiyorsa gece uyumuyo 3 4 ten sonra uyutmayin öğlen 1 gibi öğlen uykusuna yatmalari gerek
selma128 tugbazeyd1 enerjisini atamiyor malum kıs ayi cocuklar hep evde dengesizlesiyorlar sizde hamilesiniz cok vakit ayiramiyorsunuzdur normal yani bence
gulsuakman tugbazeyd1 öğle uykusunu 1.5 saat yapın öyle deneyin ama 18. aydan sonra biz de bu gece kalkmalarini sıklıkla yaşamaya başladık kesinlikle bir dönemden geçiliyor olduğunu düşünüyorum.
twobabymomm tugbazeyd1 hmm aslında çokta geç kalkmamış . Benimkid3 12 de 1 de uyuyodu 2 3 gündür öne çekmeye çalışıyorum 🥹🫠
tugbazeyd1 selma128 evet enerjiden olabilir hamileyim aksine ilgilenmeye çalışıyorum ihmal etmemek için ama bilmiyorum sorun ne🥲
selma128 tugbazeyd1 kisin hepimizde oluyor uyku problemi bence bas agriisi uyuyamama cocuklardada oluyor haliyle