mrveaksu Kızlar 27+6 haftalık hamileyim bebeğim tersmiş ayaklarıyla aşağıdan vurdukça ve normal hareket ettikçe kalbimde saniyelik çarpıntılar oluyor bebeğimin hareketleri artıkça ortaya çıktı çarpıntı önceden yoktu hiç sizce normal mi bu ?
Yenianne7 mrveaksu Benimde çarpıntım hamileliğin başından beri var canım 34+3 haftalığız hala oluyor. Doktora, hemşireye herkese sordum ama normalmiş hamilelikte
Byzysm mrveaksu bende de aynısı oluyordu sizin haftalarınızda doktor beni kardiyoloğa yönlendirdi halbuki hamilelikte carpıntılar cok normalmiş kan ilacını düzenli kullanmak gerekliymiş 🤗
SelmAkqun Çarpıntının çeşitleri warmş canım benmde hamileliqimin başından beri war 23+1 im hala war kardiyolojiye qittim 2 defa normal dediler hep ama ben bseyi farkettim ilk zamanlar witamin flan kullanmıodum ben folik asitte kullanamadm aşırı miqde bulantsı yaşadqmdan dolayı neyse miqde bulantlarm hafifleyince basladm witaminlere flan azaldı hatta yok denecek kadar azalmştı simsi bitti witaminlerim doktor kontrolüme de war daha qne başladı cok sık olmaya.. ona dikkat et derim warsa witaminlerin aksatma