Sayoss Kızlar sezeryan olalı 2,5 ay oldu hala ara ara dikişimin etrafında ağrım oluyor hafif sertlikte var normal mi acaba korkuyorum bişey mi var diye sizde de oldu mu böyle
lena36_ Sayoss normal rahmin toparlanmasi ve yaranın iyileşmesi 1 yılı buluyor 3. Sezeryan olacağım 1 yılda toparlanıyor
papatyakokulugece Sayoss yaranın iyileşmesi altı hatta bir yılı buluyor normal endişe etme iki sezeryan geçirdim
papatyakokulugece Sayoss dışı kavuşuyor evet ama iç yaran o kadar sürüyor tabi benim çocukların arası bir yaş dokuz ay kızım yaşını doldurdu bilerek hamile kaldım doktor daha yaran iyileşmemis bile dedi ultrasonda yedi aylık falandım
papatyakokulugece buse2507 doktorla ilgisi yok doktor sadece kesip bebeği alıyor yaranın iyileşme süreci doktorla alakalı değil normal olanı bu kolay mı yedi kat kesilmek
Sayoss papatyakokulugece hadi canıımm o kadar yani aslında doğru söylüyorsun 7 kat kesilip dikilmiş kolay değilki
buse2507 papatyakokulugece canım doktorun güzel dikmezse sıkıntı tabiki sezeryan doğum demek doktor demek doktor çok önemli sezeryan doğumda
papatyakokulugece buse2507 doktor önemli doğru da güzel dikilmenin iyileşme süreci ile alakası yok doktor keser ve diker ki zaten dikiş yok yapıştırıcıyla yapılıyor artık görümcem şehrin en iyi doktorlarından birinde doğurdu sezeryani çok zor toparladı 40 küsür milyar verdi birde bir buçuk yıl önce ben orta seviye bi doktorda oldum özeldi benimde üç günde evin işini bile gördüm mesela dış bir hafta on günde iyileşir ic yaranın iyileşmesi Bir yıla yakın sürüyor bu herkeste ve her doktorun ameliyatında aynı
Sayoss lena36_ ah biz kadınlar neler çekiyoruz ama yavrumuzu kucağımıza alınca unutuyoruz bile 🥹🥹 sağlık olsun dayanırız biraz ne yapalım 😊
Sayoss papatyakokulugece belki dikişinde etkisi vardır bilemiyorum ama kesinlikle bünyeyle alakalı bazıları hemen kalkıyor hızlı iyileşiyor bazıları ise daha zor geçiriyor hızlı iyileşemiyor ağrısı oluyor