defneomer Kızlar 33 haftalık gebeyım Bebegım Sag tarafımda Sık sık toplanıyo ve sertlesıyor korkmalımıyım basına gelen varmı
tugbaustuntas defneomer yalancı kasılmadır canım benimde 32. Haftadan beri ara ara oluyordu şuan 35. Haftadayım ağrıda giriyor sertleştikçe duzenli aralıklarda oluyorsa acile gitmen gerekir ama ara ara oluyorsa sol tarafına uzaninca geçiyorsa yalancı kasılmadır
Cicilininkini defneomer suan 34haftalıgım bugün aynısını yasıyorum ama sükür harektlerini de hissediyorum aynı zamanda sanırım dısarı cıkmıstım sogugu saglam yedim ondan diye düşünüyorum
1kediannesi1 defneomer aynı şeyi bugün doktora sordum , normal artık bu evrede dedi sol yanına yat ılık su iç yada duş al eğer devam ederse üst karinda ağrı büyük tuvalet yapma isteği olursa buna ek olarak sancı o oluyormuş yoksa bu diğerleri normalmis
defneomer tugbaustuntas duzenlı aralıklarla oluyor ama agrım sancım yok tedırgın oldum daha cok erken 😒
tugbaustuntas defneomer aynı anda sancıda oluyorsa sorun onun dışında sertleşip gevşiyor doğuma hazırlık bunlar nstde ufak sancılar çıkmıştı benim ama sorun yok dedi doktorum