Mervemrym emim inşallah öyle olur :) bende bebeğe kg aldırmaya çalışanlara agzım açık bakıyorum 😀 küçük bebek her zaman daha kolay doğuyor ve daha hızlı gelişiyor bence . Maksimum 3200 ideal 😀
Gecegunesi Mervemrym bende de aynı ilki 24 yaşımda şuan 33 ümm diğer hamileliklere göre bu çok zor o yüzden hemen doğsun istiyorum ama diğer iki çocuğumda 40 haftanın üzerinde doğdular :/ bilmiyorum bu nasıl olur
Mervemrym Gecegunesi ya maalesef benimde aynı 41 de doğdu ilki , ikincisinde sorunlar yaşadığım için erken suni verildi ama sanırım Buda 40ı bulacak. 35 yıllık bi ebemiz var bebeklerin doğum haftaları genelde genetik oluyor ve diğerleri ne zaman doğduysa o zamanı bekliyor hep dedi bakalım göreceğiz. Bende bi an önce doguurmsk istiyorum hayırlısıyla
Gecegunesi Mervemrym ağlıycam şimdi 😅 öyle olmasın lütfen Allahım , benim sürekli sancı var ama hiç düzenli değil yaa
Gecegunesi Mervemrym benim sancılar var 🥺 12.30 gibi 8 dk da bir geliyordu şimdi 6 dk bir geliyor gibi çok şiddetli değil ama , çok düşünmemeye çalışıyorum… sende durumlar ne
27fa Mervemrym Benim ilk kızım sabırsızdı 36 biter bitmez 37de oldu ciğer geliştirici vurdular ikinci kızım doğmak istemedi gün verdiler 39da doğdu 3.ise şuan 38 haftalık oldum doktor 40 haftayı bulur dedi 3. Bebisler nazlı oluyor sanırım
handan3958 aleyka Ay bende 35+2 haftalık 3. Ye Gebeyim Şurada yerimi alayım hemen banada hep öyle diyorlar ya inşallah çok sağlıklı ve kolay doğumlarla kavuşuruz bebişlere ❣️🥰
handan3958 aleyka Ay aynı ya benimde 1. Hatırlamak dahi istemiyorum büyük travmaların var 2. Çok güzeldi kolaydı hamdolsun inşallah bu 3. Hepsinden kolay olur 🤲🏻
Emlly aleyka ayy aynısını yazacaktım bende ilki felaketti ikincisi çok kolaydı bakalım bu nasıl olacak 🥰
handan3958 aleyka kız ya suyun gelerek doğum başlarsa 😂 benm 2. De suyum gelmiş hemde idrarla ben anlamamışım sonradan dpktor deyince dank etti ama anlamadğım daha iyi oldu panik yapıp hastaneye gitsem kesin sunni verirlerdi ben bilmeden gece yattm uyudm sabaha karşı adet sancısıyla uyandım evde oyalandım namaz kıldım duş aldım kuran okudum hastaneye gttğimde suyun gelmiş senin çok az dediler bende yoo gelmedi diyorum sonra düşününce hatrladım 3 cm de açıklık vardı sonra 3 4 saat içinde doğum oldu ama kendi sancın sunniden daha kolaymış daha dayanılabilir en azından onu 2. Doğumda anladm
Mavi_anne38 Bende 3. Gebeliğim 37-2 deyim. 3-4 cam açıklığım var dünden beri , fakat sancım olmadığı için eve geldim, bugünde öğlen nişan dedikleri leke geldi çok koyu ve katı birşeydi , beklemedeyim bakalım gerçekten kolay olacak mı
Gecegunesi Mervemrym hala var , eşim şehir dışında gelmesini bekliyorum muhtemelen gece geçeriz hastaneye , zaten yarın kontrol vardı bakalım ne olacak