ilknuryvz kusmm Ay kimse böyle bir şey söylemedi size inanmayı çok istiyorum çünkü beş aylık karınla geziyorum şişkinlikten 🥹 inşallah öyle olur
esssss1960 esssss1960 ilknuryvz merhaba ay sonu randevu olur demiştiniz ya alabildiniz mi ben almadımda
kusmm ilknuryvz öyle canım merak etme. Bide magnezyum ve d vitamini kullanın mutlaka. Neojoy,un magnezyumu c vitaminli olan çok iyi .
peroksizom ilknuryvz bende şu sıralar yaşamaya başladım 29 haftalığım Normalde yaşamıyordum pek Acaba nasıl çözebilirim soda iyi geliyorsa bende soda içeyim
ilknuryvz kusmm magnorm verdi doktor o mu yapıyor acaba şişkinlik ishal gibi de yapıyor bir şey anlamadım açıkçası.
kusmm ilknuryvz sen benim dediğimi al asla şişkinlik bırakmıyor. Tuvalete falan rahat rahat çıkıyorum. Çok iyi yani
ilknuryvz kusmm doktorununuz önerdi yoksa kendiniz mi kullanmaya başladınız. İyi geldiyse bir deneyim bende Birde demir de kullanıyor musunuz? Ben demir de kullanıyorum
kusmm ilknuryvz doktorum yazdı. Ama dedim ki en iyisini yazın herkese yazdığınızı yazmayın dedim onu yazdı canım
narcisse ilknuryvz böyle hissettiğimde sadece yürüyüş yapmak iyi geliyor, dışarı çıkmaya üşendiğimde evde turluyorum. Bulabildiğim tek çare bu.
ilknuryvz narcisse yaşadığım yer çok soğuk bu sene hasta olmaktan korkuyorum açıkçası evet yürüyüş çok iyi gelirdi ama sürekli eksilerde bir hava var maalesef evde nasıl yürüyorsunuz bir odadan bir odaya gidip geliyor musunuz?
bsya ilknuryvz bende de aynı sorun var 8 haftalık karnım şiş sürekli aynaya bakıyorum kilo almış olamam bu kadar kısa sürede ama geçmiyor kontrole gittiğimde doktora danışacağım bakalımm
ilknuryvz bsya kilo almanışsınızfır sanmıyorum ben şuan dördüncü ayımdayım hiç almadım hala aynı kilom ama karnım için aynı şeyi söylemem.
narcisse ilknuryvz bazen odalar arasında bazen de ara ara yemek masasının etrafında dolaşıyorum hiç yoktan iyidir kafasıyla. O kadarcık yürüme bile fayda sağlıyor ☺️
prenses99 ilknuryvz bende öleyim bağırsağim yavaş çalışıyormuş hamıleyken sahada arttı şişkinlik gaz 2 gündür uyuyamıyorm sancıdan ağrıyor 28 haftalık olduk ama 9 aylık gibiyim
annekiz6141 ilknuryvz ilk zamanlar çok oluyordu ya şuanlık yok bol bol suda tüketmeye çalışın 🌸 17+2 haftalığım bende bazen patlıcak gibi oluyorum ama gecıyor sonra
eminemirr ilknuryvz takviye demir balık ilacı kullanıyor musunuz folik asitten sonra demir balık ilacı içeren takviye benim bağırsaklarımı miğdemi bozdu şişkinliğim günlerce geçmedi şuan takviye kullanamıyorum ilaçları bırakınca birkaç güne rahatladım
ilknuryvz eminemirr kullanıyorum demir ilacı amabebeğin ona da ihtiyacı var. Magnezyum en azından kabızlığı çözebiliyor içmesek daha kötü. Allah yardımcımız olsun
eabilin6 eminemirr ya gerçekten bende de oldu böyle henüz demire başlamadım ama balık yağı kullanmaya başlayınca be de hissettim bunu