rabiaoz Normalde eşim evdeyken veya komşularıma gidip koldan yaptırıyordum ama hergun kimi bulayım dedim bugün bacaktan kendim yaptım .. araştırdım bacaktan göbekten ve koldan yapılıyormus umarım yanlış bişey yapmamışimdir kullananlar yazabilir mi lütfen..
zeynspkan rabiaoz yok canım yanlış birşey yapmamissin ama bacak en çok acıyan yer ben kol dan yaptım önce çok morardı sonra göbekten yaptim o daha iyi
gg2404 rabiaoz ben ilk göbekten yapıyordum ama karnım büyüdükçe zorlaştı o yüzden bacaktan yapıyorum bir sorun olmuyor içiniz rahat olsun.
kubra_nal rabiaoz ben hep kendim yaptım 2. Hamileliğim yine kendim yapıyorum yanlış bir şey yok hangisi kolayına gelirse benim kollar morardı artık
rabiaoz zeynspkan bacağım hiç acımadı ben göbekten denemiştim daha önce o çok acımıştı ya sonrada cesaret edemedim birdaha
rabiaoz gg2404 çok teşekkür ederim 🌸 rahatladım ya dünden beri acaba yanlış birşey mi yaptım diye düşünüyordum🌸
rabiaoz kubra_nal benim kollarda öyle üstüne yatamiyorum artık ağrıdan 🥹umarım sonu güzel olur bunca ağrının sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🏻
Limonveannesii rabiaoz 36 haftalık oldum hala kendim ve göbekten yapıyorum bacağımda kolumda aşırı morarıyor bir tek göbek morarmıyor acıtmıyor
iremdiye1i rabiaoz göbekten yapmak senin için cok daha kolay olur ben iki gun göbek bir gun koldan vuruluyorum sonuçta aylarca vurulacaksın her vurduğun yerin bi tık dinlenmesi gerekir
rabiaoz iremdiye1i kesinlikle öyle hep kola yüklenince artık kollarım mosmor ama göbek deneyimi bir kere denedim o son oldu benim için aşırı acımıştı 🥹
iremdiye1i rabiaoz nedense benim ilk başlarda aşırı morarma oluyordu elhamdülillah şimdi ya sadece iğnenin ucu kadar oluyor bazen hiç olmuyor iyice sıkıştırıp öyle vurunca kola göre daha az acıyor sanki zaten ben bacağı bi defa denedim cok fena acımıştı yeri daha da yapmadım kola mecbur yapıyoruz ama bacak cok acılı oluyor
rabiaoz iremdiye1i tek duam umarım çektiğimiz acıların karşılığı çok güzel olur 🤲🏻 sağlıkla hayırlı evlatlar almayi nasip etsin rabbim kucağımıza hepimize 🌸🌸🐥
iremdiye1i rabiaoz aminn Aminn canım benim inşallah hem psikolojik hem fiziksel yıpranıyoruz rabbim mükafatını versin inşallah ❤️