asyam134 D_erin1 hmm benimkimğn sizden biraz daha belirgin dik açısı var %70 erkek dedi doktor ondan erkek düşündüm ama bazen tek karede bi pozda yanılma oluyor tabi
yildizturkeri tatlimomyy Herkes kız demişti. Akla gelebilecek bütün hurafelerde de kız çıkıyordu. Ben de kız hissediyordum. Bir tek siz erkek dediniz ve 12+3 te erkek olduğunu öğrendik 😅
yildizturkeri asyam134 doktor %99 erkek dedi. Hatta kıza dönerse dolabını ben düzerim o kadar da eminim dedi
asyam134 Kdz anlamadığım için tahmin yazmadım ana ilka bişey diyeceksem erkek göstergesi gözükmüyor şuan kız için net değil ama çıkıntıyı göremediğim için kız olabilir
yildizturkeri asyam134 valla anlamadım ki 😅😅 hatta yandan okla gösterip öyle görüntü almış ultrasonda. Kızın nubu düz gider omurgaya paralel olur dedi. Senin bebeğinin düz gidip yukarı kıvrılıyor diye gösterdi hatta atayım buraya da okla gösterdiği yer pipiymiş 😅
yildizturkeri asyam134 o zaman sizin bebeğiniz de yüksek ihtimalle erkek ama doktorunuz risk almamak için %70 demiştir ☺️