Cicilininkini Ziyangillerrr_ valla sükür sonrala geldik son haftalarımız 🥰 bitti aşerme kısımları heyecanla beklemedeyim
Ftmaaaaaaa Ziyangillerrr_ vla ya haytimda hic böyle seywr yasmdim ilk hamiligim bile böyle degildi bu tuhaf 🤣
aynurr024 Ziyangillerrr_ benim neredeyse hergun canım biseyler istiyo viedolarda falan yemeklere tatlılara denk geliyorum aşırı isteğim oluyo bende şuan tam sekizinci haftamdayim
Meltemanneolsun Ziyangillerrr_ hahaha aşermenin oluru olmazı olmaz canım 😂😂 kardeşim de salçalı ekmek aseriyor mesela sürekli yiyor.
unlu0801 beyzzsenturkkk evet yaş mama ve kuru mama çok hoşuma gidiyor kuru mamadan yedim 1 tane ama yaşı yemedim 😂😂
beyzzsenturkkk unlu0801 kuru mamayı da kızım yedi o çekici kokmuyo ya yaş mama sanki tat alma duygumu böyle fethediyo burnuma geldiği an kokusu ağzımın vanası açık kalmıs gibi akıyo🥹
edanur61_ Ziyangillerrr_ bende instada gördüm 15 dk boyunca oturup ağladım iskender istiyom diye elim diyo gece gece ne alaka sabah oldu dedi haydi gidelim iskender yemeye
selos1 Ziyangillerrr_ Daha doğmadı Haziranda Allah’ın izniyle 🥹😍 Doğunca bakıcam gamzeli olursa söylerim.🤣 Gerçi benim taraf full gamzeli teyzesi amcası bende öyle bi kocam tarafı gamzeli değil bakalım 😁