Ziyangillerrr_ Kızlar aşerdiğiniz ya da çevrenizde duyduğunuz tuhaf aşerme olayları var mııı? Ben şuan 18. Haftadayım ama canım hiçbir şey aşermiyor🥴
beyzzsenturkkk Ziyangillerrr_ 22. haftadayım 15 de daha çoktu şu an geçti ama bir kedim var ona yaş mama verdikçe bende yemek istiyorum mamayı önüne dökerken burnuma kokuyor elimi yalamak istiyorum buram buram kokuyor sanki kırmızı et gibi kokuyor kavurma gibi ağzım sulanıyordu😂
minnosbirkiz Ziyangillerrr_ tarhana çorbası 😂 gece rüyamda onu içiyordum, sabah bi kalktım kokusu burnumda, kendi kendime güldüm ayyy dedim ruhun fakir, tarhana ne arkadaş başka bişey çekemedimi 😂😂😂😂
Irem-61 Ziyangillerrr_ 28. Haftamda odun külü yemek istemiştim ama anlık ohh olsa da yesek ne güzel olur diye 🤣🤣🤣
unlu0801 beyzzsenturkkk evet yaş mama ve kuru mama çok hoşuma gidiyor kuru mamadan yedim 1 tane ama yaşı yemedim 😂😂
beyzzsenturkkk Ziyangillerrr_ çok ciddiyim😭 başında oturup ağladığımı bile biliyorum ben ne yicem neyin tadı buna benzer ben bunu nasıl yiyim yiyemem ki diye 😂😂 kocam çok dalga geçti ailem falan kendimi dizginledim yemedim ama arada bazen kokar ama dönüp bakmam gerçekten çok güzel kokuyo ya kedim yerken benim ağzım akıyo resmen Es07
Ziyangillerrr_ minnosbirkiz Ahahahahah içebildin mi bariii🤣 Dizilerde böyle bulunamayan şeyler aşeriyor🤣🤣
minnosbirkiz Ziyangillerrr_ ayy vardı evde yaptımda içtim 🤣 hiç olağan üstü bişey aşermedim yaa, hamilelik öncesi eşime derdim şunu aşercem bunu aşercem diye, hiç birisi olmadı, canım hiç bişey istemedi 😂😂😂😂
Fizikcifizik Ilk as erme olarak bol fıstıklı baklava canim cekti. Onu hemen yedim. Ama normalde hic canim çekmez. 2 kez bigburger canim çekti. İkisinde de yedim napim. Sağlıklı beslenen biriyim ama gebelikte nolduysa
Ziyangillerrr_ rabiaoz Birisi daha arıyorduu yardımcı olmak için bakmıştım ama bende bulamadııımmmm🥹🥹
28nisan rabiaoz yaa bazı yerlerde dondurulmuş bulunuyormuş benimde canım çok istemişti turşusunu buldum yedim artık. Ama ben şeftali canım çok istedi eşim onu buldu geldi burda aseren manav diye bir yer varmış hepsinin dondurulmuşu var diyordu 😅
Ziyangillerrr_ eslem2121 Off inanır mısın mide bulantılarımın olduğu zaman bulantılarımı bastıran tek şey beyaz sabun kokusuydu hacı şakirin hamam keyfi diye sabununu baş ucuma koyup uyuyordum ettfegsefsrdd