nes94 Melike35 cnm çünkü ilk başta kız ve erkeğin cinsel organı benziyomus kızınki zamanla olmadi gereken halini alıyomus o yüzden erkeklerde yanılma olabiliyor
Krispiim16 Miray_05 öyle oluyor valla canım eşim kız dediğini duyunca yüzü kızarmış gözleri fal taşı gibi açılmış şekilde çıktı odadan 😂arabaya doğru ilerlerken kızlar daha tatlı oluyor zaten dedi 😂
Miray_05 Krispiim16 Krispiim16 bizde aynı hele ben kıpkırmızı kesildim 🤣 eşimde dedi siz değilmiydiniz kesin erkek isim bakın diyen dedi bendim en fazla isim değiştirirsniz dedi🤣 dioki türk kadınları zaten 💯 de seksen olunca hemen sölüolar ne gerek var bide üste çıkıo🥺
Ey65783 Krispiim16 Benim eşimde çok sevindi. gözlerinin içi parladı. Esim daha önce rüyasında kız görmüştü. Rüyası çıktı. Tabi ben ayrıntılıyı beklicem . Bebeğin sırtı dönüktü çünkü
Miray_05 Eylul0212 evet o kadar tecrübeliki sezeryan sonrası normal doğum yaptırıyor ben çok güvendim ona ama Malesef
Eylul0212 Miray_05 hiç canını sıkma canım bana da 13. Haftada erkek dedi ama ben çok korkuyorum ailede sadece erkek çocuklarında çıkabilme ihtimali olan bir genetik hastalık var keşke kız olsa da içim rahatlasa çok korkuyorum 😢
Miray_05 Eylul0212 bir kızım var zaten ikinci kızım olacak herşey Allah tan belkide hayırlısı böledir yapacak bişi yok napalım sağlıklı sıhhatli olsunda☺️
Seher86 Bana da 14 haftada erkek bu dedi iki kızım var😂😂 16 haftada kız kesin kız dedi çocuğun psikolojisi bozulacak oğlum oğlum dedik şimdi kızım diyoruz😂😂emin değilsen söyleme di mi ama? Benim küçük kıza hamileyken başka doktora gidiyordum 12 haftalık kız dedi kız doğdu o da özel bu da değişik kendini ona göre hazırlıyor insan yine de kafam karışık bu ay artık iyice netleşir hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun da🥰🥰
AysenurBerkay Bende ikiz olduğu için perinatolojiye gitmiştim 11. Haftamda biri kız biri erkek dedi ilk önce ikiside kız dedi daha sonra ilk bebeğe bir daha bakacağım dedi baktı ve bu kesin erkek üç nokta var dedi. Bende şaşırdım 11. Hafta da böylesine belli olmasına çok ama çok kesin konuştu çünkü ☺️
berjerdekikaolikalev Halenurrr Banada doktorum 10.hafta içindeyken kıza benziyo demişti yani ben ihtimal vermemiştim ama tecrübeyle alakalı sanırım cidden kızım oluyo 🙂🙂🙂🙂
Ezgezg yLzgrLr bn de 12. Haftadaym bacak arasnı fln hiç bi şeklde görmedk bebek de uyuyrdu özelde gdyrm doktora bu arada aletleri fln iyi kıza benziyo ama bi ay snra kesnleşr erken konuşmayalm dedi değişr mi acaba
burcus [url=https://hizliresim.com/4jNLNq][img]https://i.hizliresim.com/4jNLNq.jpg[/img][/url] Kızlar bu 16+1 ultrason görüntüsü 13+5te kız denmişti Şuan erkek🤔🤔