Miray_05 12 ve 14. Haftalarda kesin erkek isim bak kıyafet alın diyen doktor bugün kesin kız dedi 🥺 değişirmi acaba yine 🤔
Morcivert0401 Miray_05 15+2de erkek dedi %100 organ taramasnda 21.haftada kiz oldugunu ogrendik. Oluyk cnm boyle seyler🤣
Melike35 Miray_05 erkek deyip de kız olması çok garip yani kız deyip erkek oluyor da pipi görmeden nasıl erkek diyorlar
Hapyy Miray_05 😳😳😳 banada 13 te erkek ama emin değilim % 80 değişme payı var dedi. Değişirmi ki kız istiyoduk 🧐
Ey65783 Bugün aynı sekilde bana oldu. 12+4 ken erkek dedi. Şuan 16+2yim kıza benziyor dedi. Çok şaşırdık. Bide sırtı dönüktü nasıl anladı kız oldugunu anlamadım
Miray_05 Ey65783 bizimde öleydi sırtı dönüktü valla ama kesin kız dedi gerçi kesin erkekte demişti🤣 ay madem emin değilsin ne diye sölüyorsun emin değilim de
Betttt Morcivert0401 Allah Allah çok şaşırıyorum bizede erkek dedi doktor %99. cıkıntı vardı ama değişebilir mi bilemedim 13 haftada gitmiştik bizde
Aysnrplt Melike35 12 13. Haftada çıkıntı oluyor çünkü. Hatta doktorumuz bu haftalarda yanılma payı çok oluyor. Bu çıkıntıya erkek diyemem dedi. Benim bebeğimde de vardı bacak arasında çıkıntı o haftalarda ama ben 16. Haftada kız olduğunu öğrendim 😊
Miray_05 Melike35 sormayın valla videosu bile var doktor erkek derken kendinden bir emin bir emin şimdide ben yüzde yüz demedim diyor isim bakın demek nedir ?
nes94 Melike35 cnm çünkü ilk başta kız ve erkeğin cinsel organı benziyomus kızınki zamanla olmadi gereken halini alıyomus o yüzden erkeklerde yanılma olabiliyor
ozlemtk 14 haftalıkken erkek dendi 16. Hafta bacakları kapalı olmasına rağmen kıza benziyor dedi 14 haftalıkken pipisine kadar göstermişti şimdi faklı bir doktorun kız demesi şaşırtıcı 😳 18. Haftayı bekliyoruz ☺️☺️
Nazoliii Ay bazen beklemez zor geliyor ama ayrıntılı ultrasona kadar bekleyin bence 😊 Gerci cogu kişinin başına geliyor kiz deyip erkek doğuran yada tam tersi 🙊
Morcivert0401 Betttt bizde doktor gösterdi cikintiyi kordonda degil dedi ama kordonmus 🤣 sağlık olsun artik