edos23 emosduygos ben Cengiz topel hastanesinde Gülay Azimliye gidiyorum aşırı memnunum bence denemelisiniz :)
ecemciik emosduygos Ali hocaya gidiyorum ben kendi kliniği var ve çok memnunum, doğumu devlette yapıcam tabii ama muayenelere, ultrason kontrollerine hep Ali hocaya gidiyorum çünkü devletteki ultrasonlsr çok kötü. İstenilen tahlilleri devlette yaptırıp sonuçları whatsapptan atıyorum doktoruma, gerçekten çok memnunum kendisinden.
emosduygos edos23 yaa bende Kunter güvende vasifye hocaya gidiyorum şuan ama tahliler çok pahalı geldi genel hamilelik kan testi istedi 12 bin tuttu sürekli böyle isterse değiştirirm
ecemciik emosduygos Ali Cenk Özay, kendisinin Lefkoşada kliniği var, internetten araştırırsanız bulabilirsiniz ☺️
ecemciik emosduygos Rica ederim, Vasfiye Kunter dediğiniz de Mağusada sanırım, biraz sert bir doktor diye duymuştum, giden arkadaşlarım sonrasında hep değiştirdiler, ama ben hiç gitmediğim için bilmiyorum, kulaktan dolma bilgi benimki.
emosduygos ecemciik evet mizacı sert ama detaylı bakıyor ve ne sorsam güzelce anlatıyor detaylı zaten Mayıs başına kadar buradayım sonra Türkiye’ye gideceğim 2 ay süreç için bir doktor yeterlidir bana vasfıye hanımı değiştirirsen fikir olsun istedim biraz fiyatı da tuzlu gelmeye başladı ve 10 günde bir çağırıyor buda bana fazla gelmye başladı en son 6+3 de gitmiştik şuan 7+6 olduk 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum sürekli sürekli gitmek maddi manevi yorucu olmaya başladı
ecemciik emosduygos Benim doktorum ilk başlarda hiç öyle çok çağırmadı, kalp atışından sonra gidiyorduk ama aralıklarını tam hatırlamıyorum açıkcası 🤷🏻♀️