Adada Başlıkta yazdım uyuyorum saatlerce 29.haftamdayım ağzım kuruyor halsizim 2 veya 3 saniye sürwn regl ağrısı gibi bir sancı çekiyorum ayrıca 2 , 3 damla kokusuz sıvı geliyor 3- 4 gündür Perşembe randevum var siz de var mı bu durumlar endişeliyim 😪
Es07 Adada Yalancı sancılar ise erken başlamış cnm Ağız kuruluğu insülün vs bakılmış mıydı Gündüz bol bol su içiyor musun
bus_ra1 Adada çok zorlandım bu ara alt karinda sancı gibi baskı bebeğin tek yöne toplanmasi akıntım da oluyodu muayenem normal çıktı şükür ifrar yolu enfeksiyonu varmış ilaç verdi bugün daha rahat atlattım
neseyesil 27 haftalık hamileyim akşam üstünden beri adet ağrısı gibi sancı çekiyorum akıntım idrar yolu enfeksiyonu olduğu için var yatınca geçer diyorum daha çok hissediyorum
neseyesil Adada gitmedimki idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyorum 3 gündür duşa giricem şimdi eğer geçmezse acile gitcem
Adada neseyesil ben idrar kan verdim bir şey çıkmadı çok şükür bu durum nedir bilemiyorum iyi haberler alırsınız umarım
Deletedmom_8793 Adada sabaha kadar en az 1 lt su bitiriyorum kokusuz akıntım var şuan sol tarafıma uzandım karnım kasılıyor sağ tarafımda da sancım var
gamze6p @Adada bende 24. Haftadayım bebek benim kasıkta ve hep baskı yapıyor aşağıya doğacakmış gibi bugün felaket özel bölgem ağrıyor onunla mücadele etmeye çalışıyorum acile de gitmek istemiyorum bilmiyorum ne yapacağım
Adada gamze6p ben de acili sevmiyorum cvp bile vermiyor zorla çalıltırılıyır gibi hepsi. Özele gidiyordum doktorum yok akşam devlete gideyim dedim cvp bile vermiyor sinir oluyırum gerçekten pis acil hemşire doktorları
ilaydauysal gamze6p aynı his bendede var sanki doğdu dogacakmis gibi ikinasim geliyor sizinde öyle mi
gamze6p @Adada acilde gebeliğe birşey yapıyorlar mı yani ne uyguluyorlar . Bende özele gidiyorum ama özel hastanein aciline de gitmek istemiyorum şuan devlete gitsem ne yapacak diyorum
Adada gamze6p bakacak alttan kan alır gönderir illa kan gelip ölmen gerek o zmn ilgileniyorlar gerçekten sinir bozucu devlet acilleri
Adada Es07 2 lt bitirip gece de 2 lt bitirıyorum. Açlık tokluk bakıldı normal çıkmıltı. 2 ay önce tabi. Şimdi yine perşembe doktora gideceğim baktracağım
gamze6p @Adada gitmeye hiç gerek yok o zaman evde beklemeye devam 🤦🏻♀️ tek bebeklerde sorun olmasın da evde bekleriz
Adada gamze6p evet perşembe randevum var herşeyi not aldım bu uygulamada sancı sayar var onu not tutuyorum