Hifaakim Kızlar lazere gittim bi dönem sora bıraktım bitmedi bitmiyo da ztn jilet kullanyrm ama oda tırtık tırtık oluyo pürüzsğz olmuyo varmı şunu yaptım geçti diyen ilk gün bi pürsz oluyo sora tırtklı oluyo
minikmucizem26 Hifaakim bnde lazere gittim 6 yil once yuzde yuz bitmedi malesef ama baya azalma oldu cikanlarida Venüs diye bayan jileti var onunla alıyorum cok guzel alablrsn snde
suragungor Hifaakim kokuyla ilgili onerim kokusuz ve pamuklu gunluk ped kullanmaniz ve sık degistirmeniz tuvalet ihtiyacinizdan sonra onden geriye dogru temizlemeniz sebamedin intim bakim jeli var coook guzel kokuyor gunde bir kere onunla temizlemeniz ve koku ve akinti icin doktorun verdigi fitil ve ilaci kullanmaniz geceleri uyurkende ic camasir giymeden uyumaniz hava almasi icin
Elisa0110 Hifaakim eğer gebelik gibi Bi durumunuz varsa günlük ped kullanmamanızı öneririm bende enfeksiyon oldum doktorum bana yasakladı günlük pedi
edannnnur Hifaakim hamile olmadığım zaman eldiven kullanıyordum şu an jilet doğumdan sonra eldivenle almaya geçeceğim yine
Hifaakim Bide kokusu hiç geçmiyo fitil de kullandm ama yok ekşimsi kokuyo bende ilişkiy girerkn rahatsız oluyorm
kayadidemdilan Hifaakim aynı durumdayız benim akıntım çok ve yeşil kokulu fitilede geçmedi ne yapmak lazım acaba
mervenur09_ minikmucizem26 bnde onu kullanıyorum ama sadece kol bacak da turuncu olanı kullanıyorum genital için kuaför e gidiyorum
Hifaakim minikmucizem26 aldıktan sora ilk gğn pürüzsüz oluyo sora çıkmaya başlynca güzem olmuyo kaç günde bi alıyosun
sineminkooo Ayyy yalnız değilmişim bende de aynı akıntı var ne sarı gibi ne beyaz gibi ama devamlı var bu enfeksiyon değil ondan eminim ama dediğiniz gibi kokusu beni de çok rahatsız ediyor .. o kadar çok çamaşır değiştiriyorum ama yine aynı yine aynı😣😣😣
Hifaakim sineminkooo ay evet bende her akşam değiştiryrm bakım çok zor gerçktrn eşimden de çekindiğim için bu durumda ilişkimşzi de etkiliyo doğla olark
Hifaakim suragungor intim jeli önreymsnz düğünyrn bende almayo sirkeli suyla yıkamaya başldm ve ilk defa çanaşırsız uyudum öyle yapıcam bundan sora
suragungor Hifaakim hamile oldugum icin kullanmiyorum ama hamilelik oncesi yeni evlendigim donemde asla gecmeyen bir koku ve akintim vardi defalarca doktora gittim fitilde kullandim ama gecmemisti intim jel iyi gelmisti bana kokusunuda seviyordum dogurduktan sonra tekrar alicam 😂
suragungor Hifaakim link paylasamiyoruz sanirim ama su bak foto paylasicam trendyola sebamed intim jel yazinca cikiyor