shdaykn Ozlemmm3535 amh degerin kaç canım stres yapmamak elde değil ancak yapma yumurtlamayı cok etkiliyor
derya5960 1Atlas_dunyam özel bir takviye bişey yaptınız mı Rabbim sağlıla büyütmeyi nasip etsin 🙏❤️ birde ahm kaçtı bizede bir umut olur inşallah
superstar_00 Ozlemmm3535 instamgramda bir gebenin günlüğü Ebru hanıma yazdınız mı hiç onun takviyelerini kullanıp hamile kalan çok kişi var.
superstar_00 derya5960 Bilmiyorum benim kan tahlilerim kötüydü ben aldım kullandım bana çok iyi geldi doktorlar da öneriyor D vitamini balık yağını vs vs doktorların da önerdiği vitamin minarelllar de pahalı o zaman doktorlar mı para tuzağı?
-Papatya33 Mahallelerde teyzeler oluyor ya onlara gitmeyi denediniz mi hiç cidden en yakin arkadaşım tüp bebeğe gececekken öyle bir kadına gitmiş. Tüp bebeğe başlamadan hamile kaldı. Kadın demiş tüp bebek bile yapsan tutmazdı demiş. Birseyi kaldırmış zammı mi diyorlar nedir hatırlamıyorum tam.
Alegria Vitaminler takviyeler kullan, sağlıklı beslen. Bi de klomen fazla rahim duvrını inceltiyo. İnce olursa da bebek tutunamaz. Femara ile de deneye bilirsin, o dha kaliteli yumurta yetiştiriyor diye duymuştum
Ozlemmm3535 Alegria evet diyete spora başladım dünden beri kiloda aldım ister istemez duygusal açlık vs. Tekrar ilaç tedavisi olacağını düşünmüyorum perşembe günü tüp bebek merkezine randevum var büyük ihtimalle aşılama önerecekler diye düşünüyorum
Ozlemmm3535 derya5960 gerçekten öyle benim de denemedigim kalmadı testere dişli aslan pençesi dediler soğan kürü hayıt macunu eşime keçiboynuzu pekmezleri avokado havuç incir yumurta çatlasın diye 😂 artık gülüyorum çünkü deneme tahtasına döndüm
annekiz6141 Ozlemmm3535 Anladıgım kadariyla herhangı bır sıkıntı yok dımı? Çatlatma ıgnesını cok sık kullanmayın ıyı değil demıstı doktorum ama unuttum neden öyle dedıgını kac sene oldu bende 1 kes kullanmıştım.. Adet bittikten sonra 11 gün duzenlı ılıskı olsun kuzum ama hamıle kalıcam gözüyle bakma akısına bırak.. Olucak o zaman benimde 1 sene olmadı hemde korunmadım da hıc sonra bu şekilde yaptım tuttu o ay 🥰
Ozlemmm3535 annekiz6141 inşallah canım regl biteli iki gün oldu bugünden itibaren 1-2 gün ara ile deneyeceğiz Allahın izniyle bakalım perşembe günü tüp bebek merkezine randevum var hiçbir tedaviye gerek kalmadan hamile kalırım inşallah 🥹
annekiz6141 Ozlemmm3535 aralık vermeden düzenli sekılde ilişki olsun kuzum ama işte beyıne ne verirsen onu alır vücutta düşünmemeye calıs dedıgım gıbı düzenli ılıskı bu ayı öyle degerlendir bıdahakı ay da çok ıyı araştırıp tüp bebek ıcın randevu olustur bence 🥰
Ozlemmm3535 annekiz6141 zaten bu ay artık geçti canım reglim yeni bitti ovulasyon bugün başladı uygulamaya göre bu ayı güzel değerlendirmeye çalışacağız evet kendimi oyalamam lazım biraz inşallah tedavi gerektirmeden nasip olur 🥰