Sibelakta Anadolu yakasında uygun doğum ücretlerini öğrenmek istiyorum 3 gebelik 2 cocukda bensiz duramaz eşimle oda beklicekler doğum yapana kadar lütfen öneride bulunun
Gulaydgncy Sibelakta gizemmmm__ bende saygı hastanesine gidiyorum. Esra hanıma. Çevremden duyup başlamıştım gitmeye
gizemmmm__ Ben Sultanbeyli saygı hastenesine gidiyorum doktorumu da çevrenin tavsiyesi üzerine seçtim
Gulaydgncy Semilk05 evet daha geçen hafta aradım sordum hatta sekretere sordum arayıp öğrenebilirsiniz dedi. Normal doğum güncel fiyat 35 eski fiyat 20 bindi. Sezeryan 50 bin dediler güncel fiyat olarak
Gulaydgncy gizemmmm__ ebru hanımı da duydum ilk Esra hanımdan başlayıp memnun kalınca degistirmemistim. Şimdi zaten sonlara geldim
Semilk05 gizemmmm__ yılbaşından 2 gün sonra eşimin kuzeni yaptı 35 e anlaşmışlardı ama 2 ocakda yaptığı için 50 bin almışlar
Semilk05 gizemmmm__ valla birinden birine yalan söylemişler bu hastaneler tamamen para tuzağı oldu doğum yapandan 50 bin almışlar onların yalancısıyım bende
Keziban Semilk05 acaba ilk başta insanlara uygun fiyat söyleyip hastaneyi çekip doğumdan sonra fiyatı kabartıyor olabilirler mi
Semilk05 Keziban bana da öle gelştor da bıraktım orayı gitmeyi devlet hastanesine gidiyorum ilk kızımda da 5 ay gittim sonra Zeynep kamilde dpum yaptım
Gulaydgncy Semilk05 cok fazla denedim devlet hastanesini saglik çalışanı olmama rağmen ilgi ve alaka olarak hoşuma gitmedi acikcasi. Son randevuda eşim çileden çıktı izin vermiyor artik devlet hastanesine gitmeme 😅
gizemmmm__ Gulaydgncy bende Esra hanımı duymuştum arada kalmıştım ebru hanıma başlayıp memnun kalınca onda devam edeceğim inşallah