Masal2021 Bir an önce gelsin istiyorum ciddi anlamda dayanamıyorum ağrılardan [](https://) şu işaretleedigim yerde g cmek bilmeyen ağrı vardı 7/24 olan öğlenden beri şiddeti arttı nasıl tarif edilir bilmiyorum sanki yanmış gibi .yada kırık var gibi tarif edilemez bı ağrı 😔sürekli elim üstünde baskı yapmaya çalışıyorum hafif geciyo gibi oluyor ama aynı şekilde devam ediyor sonra
3kedili2bebekli Masal2021 acile gidin safra kesesi ağrısı olabilir korkmayın en azından parol yaparlar o iyi geliyor
yasemincel65 Masal2021 ben de şu anda 33 haftalığım ve benim de sağ kaburgam aşırı ağrıyor. Eğilsem bile batıyor, sanki ayağıyla yukarı baskı yapıyor gibi valla ben de anlam veremedim doktora da sormayı unuttum 😒
Aaaaasyaaa Masal2021 kaç haftadır aynı ağrıyı çekiyorum doktor bebek büyüdüğü için kaburgana baskı yapıyor dedi oturamıyorum yan yatamıyorum düz yatınca rahatlıyor biraz 30 ocakta sezaryen olucam inşallah 37 haftalığım şu an
irmairma Ben 35+6 oldum sadece sağ kaburgam bu şekilde ağrı acı yanmış gibi sızı var ama sürekli değil ayak hareketlerini hissediyorum orada , doktorum çok normal yeri daralıyor hareket etmekte bebek zorlanıyor dedi,soluma yatınca geçiyor
Masal2021 irmairma yok kuzum benim bebek aşağıda ilk günden beri evet değişik bir ağrısı var sanki yanmış gibi kıyafet dokununca hele felaket
3kedili2bebekli Masal2021 aynı bu şekil başlıyor malesef anlaşılmıyor bu şekilde hamilelik geciyor bebeğe bir riski yok ama doğumdan sonraki ilk atakta ameliyat gerekiyor tabi ama ben önlem amaçlı gösterin diyorum belki bir şey yok emin olmuş olursunuz
yasemincel65 yasemincel65 soluma yatınca geçiyor. Geceleri sağa yatamıyorum sanki bebeğin tüm vücudu oraya baskı yapıyor
bsrelif Bende ikinci trimesterdayım ciğerim sanki delinmiş gibi hissediyorum nefes alışım değişti hava alıyormuş gibi sanki midem çok kötüyüm imdat
Masal2021 bsrelif ooo daha var kuzum ins atlatırsın bende 3. Trimesterde başladı malesef diğer gebeliklerin de 9. Ayda baslamisti
Masal2021 3kedili2bebekli tamam canim soyleyecm gectgmz günlerde anlatmıştım idare et doğuma az kaldı demisti
Masal2021 Aaaaasyaaa normalde asla sırt üstü yatamayan ben gece ağrılardan kendimi sırt üstü buluyorum ama rahatlıyorum sonra yine aynı maalesef
asil15 Masal2021 içten gelen küçük bir noktada dikis agrisi gibimi özellikle tek tarafa yatınca daha çok ağrıyor