Lina-araf bana da 50 gr 164 çıktı 100 gr yükleme yaptılar 2.ci kan verdikten sonra bayılıp kustum test iptal oldu devam edemediler ama o iki kan da yüksek çıkmış dahiliyeye gittim meyve hamur işi uzak dur 1 hafta ölç gel dedi o arada ölçtüm hep yüksek neyse diyetisyene gittim 2,5 hafta diyetten sonra yine düşme olmadı maalesef artık kadın Doğum Dr devam etme hemen endokrine git insülin başla dedi biz max. 2 hafta diyetle deneriz baktık ki olmuyor insüline başlanır dedi ve bebeğe olan etkilerini anlattı duymaz olaydım hemen o gün endokrin bulup gittim tabii o da başlamamı önerdi ve başladım 3 gün vurdum düşme oldu ama yine ara ara yüksek de çıkıyordu biraz daha doz arttırdı şuan 7 gün oldu düzene girdi denebilecek kadar iyi bakalım Pazartesi kontrolüm var yine aman şakın ihmal etmeyin şeker yüzünden bebeğim 1,5 hafta önden gidiyor 29 haftalıkken 1.800 gr dı. İnsülin kullan haftasına geri döner dedi Dr... diyete de devam ediyorum tabii yani kilo ile alakalı değil daha önceden de şekerim yoktu maalesef gebelik yapıyormuş ne yapalım doğurana kadar devam Doğumdan 3 ay sonra geçiyormuş ya sabır çok zor diyet aç kalıyorum yiyemediklerime üzülüyorum ama sadece şekerli değil karbonhidrat ve stres te yüksek çıkartıyor dikkat edin