Hln04 senaakck şişli Dr. Aytül Çorbacıoğlu Esmer hanıma 4 sene önce gitmiştim kızım için çok memnun kaldım şimdi tekrar hamileyim ona gidicem yine tavsiye ederim
Deletedmom_8793 senaakck ben Sema Süzen Çaypınar da yaptırdım 6.5 bin ama çok çok memnun kaldım keşke ilk kızımda da ona denk gelseydim ulaşımı da çok yakın metrobüse
Melike88_ Deletedmom_8793 yaa bende ona gittim cumartesi günü gerçekten çok memnun kaldım çok tatlı ve ilgili bi kadındı 6 bin verdik bizde
aylsrsn Aralık ayında biruni hastanesi sefalöy 7.500 tldi. Ben devletten buldım orda yaptırdım. Florya medicana 8.500 tldi
songulattepe senaakck Ben Haseki Dev. Hastanesi Filiz Hocaya gittim. 19+6 idim erken olmasına rağmen çok ilgilendi. 22 haftalıkken tekrar gel dedi hatta randevu aldım gideceğim haftaya.
esmanrc songulattepe merhaba ben de talep oluşturdum bana da bu doktor çıkti ama sadece riskli gebelik hastalarına bakılmaktadır yazıyor hangi tarihte yaptiniz acaba detayli usg var mı yani haftam geçecek öğrenemiyorum bir türlü
meinbaby_ yavuzfk https://hastanecerrahpasa.iuc.edu.tr/tr/content/online-islemler/randevu-sistemi-online-~2F-telefon Burdan sağ üst köşede üç çizgiden onlıne randevuya girin . Randevu al . Cerrahpaşa Online randevu. Ordan Öğretim görevlisi randevu seçeneğine basın . Kadın doğum olarak giriş yapın . En altlarda perinatoloji doktorları var ordan alabilirsiniz. Ben Ayşegül hanıma almıştımn. Akşam sekizde randevular yenileniyor.