deletedmom43191 Perla_ benim aklıma direk o geldi yoksa niye durduk yere size düşman olsun onlara iyi olsun
Perla_ deletedmom43191 herşeyin fazlası zarar şimdi ikinci doğumda kızımda yaşadığım sıkıntıları yaşamamak için uzaklaşıyorum yine
Hepimizinsorunlarivar13_ Perla_ birebir aynı şeyleri yaşadık altlıüstlğ oturuyoruz babaannesi baktı hamile olduğumu söylediğimde ne zaman kardeşine hazırlık yaptığımızı gördü o zaman uzaklaştı bizden eve gelmemeye başladı dedesi babaannesi yanında olmadan eve gelmedi evimizde uyumadı sen işe git babaannem baksın demeler ilgiyi kimde görürse ona gidiyor çocuk o psikolojiyle kardeşimi sevecekler beni sevmeyecekler piskolojisine giriyolar 3 gün babaannesi saklandı görmeyince onu evde uyudu şükür eski halimize dönüyoruz çok fazla kardeşinden bahsetmiyorum bişey alırken 2. Bebeğe gözüne sokarak almıyorum
Perla_ Hepimizinsorunlarivar13_ yok bacım bunun bebekle de alakası yok çünkü bebekten önce de kızım böyleydi ve hiç bebekle alakalı da konuşmuyorum aslında , çoğu zaman kızım diyor anne kardeşim ne zaman gelecek onunla oynamak istiyorum diyor güzel şeylerden bahsediyorum ona ama bilmiyorum ya
Perla_ deletedmom43191 Hoşbuldum canım , Bahçelievler üst geçitin orda pilita fırın varya onun sokağından dümdüz gidiyorsun bi 10 dk yürüyorsun orda konutlar var orda oturuyordum şimdi de orda bulcam evi
Hepimizinsorunlarivar13_ Perla_ bizimkinde bize kötü anlamda hiçbişey demiyor kıskançlığını göstermiyor karnımı öpüyor ama babaanne dedesine gidince beni seveceksiniz onu değil diyormuş belli ettirmeselerde altta yatan kıskançlıkları var
deletedmom43191 Perla_ olsun evden eve nakliyat tutarsan adamlar herseyi paketliyo zaten sen bi kendi özel çamaşırlarını bj çanta edersin