melikekayyaa ilkiminannesi 12. Günde kan testi vericem yani cuma günü birde fotoğrafın nerden atıldığını maalesef bilmiyorum programda yeniyim
ilkiminannesi melikekayyaa bendende 12. Gün istendi ama 24 ü hafta sonu olduğu için ben 21 inde yakınındaki hastanede vercem olur mu dedim olur dediler
uzlett nevinbulyaman Tebrik ederim Rabbim bize de nasip etsin inşallah Bende de şu an Ara ara batma ve bel ağrısı var
Rukiss35 ilkiminannesi canım öncelikle hayırlı olsun kıbrıstaki tüp bebek süreci İle ilgili bilgi verebilirmisin?
ilkiminannesi Kızlar ya aklıma takıldı Bebetime testlerim koyuydu bu test daha silik ya sorun yoktur demi gerçi ilk idrarla yapmadım evet ama düşünmeden edemiyorum 😔
selenhuseyin ilkiminannesi Hayır ya biz buna diyorduk hamilesin git kan ver sürekli erteliyordu inanamiyodu test yaptı ona da inanmadı 2 aylık hamile falandı öğrendiğinde adet düzensizliği yok adeti neredeyse 1 buçuk ay kadar geçmisti o kadar sakindi ki biz onun yerine daha çok heycan yapmıştık 🤣🤣
ilkiminannesi Hatice_ozbay aç tok fark etmiyor aslında ama sabah randevum olduğu için aç olurum büyük ihtimalle