beautiful_ penbe_karisi temizliği sona bırakma balım son zamanlarda insan daha çok üşeniyor elinden geldikçe ay sonu gelmeden başla evi pisletecek yoksa tabi valla zor yaa kışın
Cicilininkini penbe_karisi ayyy az kalmıs gercekten yaa ne mutlu darısı bana insallah aynı gidiyoruz hemen hemen cünkü ♥️ ben bi tık erkenim ama galiba sen suan tam kac hafta kac gündün Doktorum cuma günü 2hafta sonra gel gün vereyim dedi bana da bakalımm
kaplanseren penbe_karisi Şafak 31 yani hadi gözünüz aydın, sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın yavrunuzu 🙏❤️ Darısı bize
Cicilininkini penbe_karisi bende tam 34 insallah bakalım sabırsızlıkla bekliyorum saglıkla al kucagına insallah ♥️ 🙏🏻
asil15 penbe_karisi ay bende çok heyecanlıyım 30 ocağa randevum var ilk nst yaparız dedi ona göre kararlaştırılır demisti.buara acayip enerji geldi zaten dedim dogurmayay8m
penbe_karisi beautiful_ amin aminnnn evet dün çaydanlığın devirdi mesela 🤣Allah’tan hemen geçti lekesi
ylnydgd penbe_karisi ben de sadece bana geçmiyor sanıyordum size de geçmiyor demek ki yalnız değilim 😂😂