Umay Kızlar 33+0 haftalık gebeliğim var ıkı gün önce doktora gittimde doktorum bebeğimin kılosunu 1920 gram olarak soyledı ancak bgun baska bır doktora gitmek zorunda kaldım ve bana bebegın kılosunu 1630 gram dedi ve az gelişim geriliği olabilir bu dedi ben çok korktum bgune kadar farklı bır şehirde hep muanelerım devam ettı ve hıc boyle bir sorunum yoktu doğum için ailemin yanına gelince burdaki doktor boyle soyledi boyle bir durum yasayan var mı?
Yasemincifci Umay ulturason sana zaten net olanı söylemiyorki canım ortalamasını söylüyor ulturason cihzına görede farklılık yaratıyor dert erme sen
Fison Umay bende 32 de gittim bana 1600 gayet normal dedi doktor netten de baktım öyle yazıyor neden size öyle söyledi ki
Aysebkr1258 Umay cihazdan cihaza da değişiyor ölçümler o yüzden çanınızı sıkmayın hiç bi özele bi devlete gidiyorum özel de 100 150 gr fark ediyor küçük çıkıyor ama Kafama hiç takmıyorum sizde takmayın
Fison Umay bence başka bir doktora gitme imkanın varsa oraya da git araştır ben hiç üzerinde durmadım daha bir ayın var herşey değişir
Umay Pandolika bazı arkadaslarımda farklı soleyınce boyle telaşlandım kılosu dusuk olursa nasıl olur alır mı doguma kadar acaba kendını toplucak kadar kılo ? Bunlar benı telaslandırdı
Umay Aysebkr1258 İnşallah öyledir ama doktor gelişim geriliği filan diye girince direk acıklamaya cok evhamlandım 😔
Bussra Ben 13 gün once 38. haftada doğum yaptım. 36. haftada 400 gr birden almıştı. Son 2-3 haftada aliyo kiloyu. Ayrıca 3600 gr çıkmıştı cihazda. 3900 gr dogdu oğlum. Hic kafana takma önemli olan sağlığının iyi olmasi