-Cennetkusuannesi- merhaba canım çok teşekkür ederim. Şimdi ben sana kısaca öykümü anlatmaya çalışayım çok uzun çünkü. Benim iki tüp bebek denemem oldu ikisi de tuttu çok şükür. İlk kızım 4 yaşında, ilk tüp bebek denemesinde de iki tane konulmuştu ama teki tuttu. Kızımdan kalan embriyolarım vardı onları 5 yıl boyunca dondurmuştuk dondurulmuş embriyolarımdan transfer oldum kaliteleri çok iyiydi derece olarak bilmiyorum ama. Yine çift embriyo transferi yaptık bu sefer Allah’a şükür ikisi de tuttu şu an 9 haftalık olduk. Ben tedaviye başladığımda eşimin görevi nedeniyle Diyarbakır’da yaşıyorduk o zaman tedaviye orada başlamıştık. Memorial hastanesinde şu anda Aydın’da yaşıyorum yani Aydın’dan Diyarbakıra uçakla gittim ve uçakla döndüm. Bazı kişiler hemen normal hayatına döndüğünü söylüyor fakat ben istirahatın önemli olduğunu düşünüyorum her iki transferimde de çok dikkat ettim doktorum embriyoların ilk 3 gün tutunduğu söylemişti benim tedavi gördüğüm hastanede yatış hakkımız da vardı transferden hemen sonra taburcu olmadık yani bir gece hastanede kaldık transfer sonrasında 2 saat ayağa kesinlikle kalkmadım biliyorsun transfer zamanı çok sıkışık oluyoruz bu yüzden tuvaletimi bile ördeğe yaptım kesinlikle ayağa kalkmadım. Bunları kendi kafama göre yapmıyorum oradaki hemşirelerim söyledi hep çok titizlikle dikkat ediyorlar. Eğer imkanınız varsa bence hastanede bir gece kalın üç gün çok dikkat ettim yemek tuvaleti haricinde çok ayağa kalkmadım üç gün boyunca duş almadım yemeğimi çok dikkat ettim hep sağlıklı beslendim bol su içmek gerekiyor bol su içtim kuruyemiş incir işte avokado meyve sebze protein ağırlıklı beslendim kahve kesinlikle yasak kahve hiç tüketmedim ve dördüncü günden sonra doktorumun izniyleuçak yolculuğu ile geri evime döndüm ilaçlarımı vaktinde kullandım hep olabildiğince dikkatli yaşadım yani hep benimle olduğunu hissetmeye çalıştım dualar ettim zikirler çektim insan ister istemez hissediyor onu senin olduğunu yani sende elinden geleni yap gerisi Allah’a bırak takdir onun canım inşallah pozitif haberini söylersin bana da kolaylıklar diliyorum ❤️