havva_5 rumusella evet beklemediğin anda oluyo gerçekten ilk gebeliğimde benim de öyle olmuştu ama kimyasal oldu malesef. Salınca oluyo bu işler ben de doktor randevusu sonrası uygulamayı silmeyi düşünüyorum zaten işe başlıcam kafam dağılır ☺️
rumusella havva_5 buranın çok güzel bilgi alışverişi var ancak insanlardaki hamilelik belirtisini okudukça psikolojikmen bizde yaşıyoruz. Bol bol inşirah süresi okuyun🙏 Rabbim kolaylıklar esenlikler versin💖
rumusella rabiatr yiiiaa😍 benim için bu kadar sevindiniz ya Rabbim yüzünüzü öyle bir güldürsün ki ecrini kat kat alasınız 😍
rabiatr rumusella rumusella sizin kalbiniz de çok güzel eminim rabbim yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip etsin dualarımdasınız 🥰🥰
buketdeniz19 rumusella Amin bana dua et olurmu 9 haftalık hamileyim ilk bebeğimi kaybettim bunu sağ salim kucağıma almak nasip olsun 🌸Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu
rumusella buketdeniz19 hayırla kolaylıklarla kucağına almayı sağlığı sihhati tam olan evlat nasip etsin inşallah sizinde gözünüz aydın olsun😍 Rabbim korktuklarınızdan emin kılsın🥰🌸
rumusella Esma006 sevincimi rabbim sevinciniz kılsın😍 rabbim öyle bir anda versin ki gönlünüz de aklınızda hamd etsin😍 benimki öyle bir anda geldi🥹🙏
rumusella anneyim01 allahın izniyle hepiniz dualarımdasınız🥰 Rabbim hayırla sağlıkla göz aydınlığınız (aydınlığımız) olacak evlatlar zürriyetler nasip etsin💖🥰