rumusella rvsss amiin inşallah hayırlı olsun gözünüz aydın olsun🥰 bende kan verdim bakalım heyecanla sonucu bekliyorumm..
rumusella safiyekaraca31 nurellaaa__ rvsss Selim_Alparslan cansel67_ anneyim01 Busranur_mnts Semilk05 rabiatr rainbowdash buketdeniz19 esmahatun azmira duygunisa Esma006 1905_1 buketdeniz19 senaryo Nisannurr havva_5 sepselin mystery94 gzmturan mystery94 Bir1kelebek hicrankvck [silindi] brfn2110 durumina Gece bekledim bekledim açıklanmadı, galiba ölçüm makinesinde herhalde bir şey oldu 1.30 saat demişlerdi ama olmadı. Hamileyiimmm🤰💖😍🥰🌸✨🫶🏻🪽
rumusella Selim_Alparslan evett🙏 inşallah ilk olucak, öncesinde de hiç gebelik yaşamadım 2 yıllık evliyim 3-4 aydır düşünüyorduk bu ay hatta hiç beklemiyordum sürpriz oldu eğer olduysa😍
nurellaaa__ rumusella sonucunu merakla bekliyorum hamile görünce çok mutlu oluyorum inşallah beklediğin haberi alırsın 😃
safiyekaraca31 rumusella ayy çok merak ediyorum sonuçlar noldu acaba 😍 inşallah güzel haberlerle dönersin
duygunisa rumusella hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına🥰☺️ Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🤲 darısı başımıza inşAllah 🤲 Artık hamiş bir annesin dualarına talibiz🌸🥰🤲
rumusella buketdeniz19 allah razı olsun😍 çok teşekkür ederiimm🫶🏻✨ sevincime sevinç oldunuz Rabbim de sizi sevinç kılsın🫶🏻
rumusella duygunisa Allah razı olsun😍 Rabbim hayırlı vakitte kolaylıklarla ve güzelliklerle sağlıklı evlat nasip etsin inşallah🙏🌸 etmez olur muyum? Duayla yaşamıyor muyuz?