rumusella [silindi] ayy inşallah😍 birazdan deneyeyim inşallah 🙏 üç testte de yanlış çıkma ihtimali yoktur dimi. Bir de önceki aylarda bunu kullanmıştım ilk defa pozitif gördüm hep negatifti.
brfn2110 rumusella varrr canım tebrik ederimm 🥰 en güvenilir test bu ben de seninkiyle aynı siliklikte öğrendim kanda 101 çıktı betam 4-5 haftalıktı sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah 🐥🐥🐥
rumusella safiyekaraca31 nurellaaa__ rvsss Selim_Alparslan cansel67_ anneyim01 Busranur_mnts Semilk05 rabiatr rainbowdash buketdeniz19 esmahatun azmira duygunisa Esma006 1905_1 buketdeniz19 senaryo Nisannurr havva_5 sepselin mystery94 gzmturan mystery94 Bir1kelebek hicrankvck [silindi] brfn2110 durumina Gece bekledim bekledim açıklanmadı, galiba ölçüm makinesinde herhalde bir şey oldu 1.30 saat demişlerdi ama olmadı. Hamileyiimmm🤰💖😍🥰🌸✨🫶🏻🪽
hicrankvck rumusella ben hiç regl öncesi test yapmadım genelde 1 hafta 10 gün üçüncüde 18 gğn geçmişti öyle yapmıştım ama regl geciktikten bir hafta sonrası en güzel sonucu verir
havva_5 rumusella bu markayı ben de iki kez kullandım ve memnun kaldım en doğrusu kan vermek tabiki ama hayırlı olsun var bence ☺️
duygunisa rumusella hamişsin canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🤲 darısı başımıza inşAllah bende bu duyguları yaşamak nasip olur çok istiyorum 🤲
rumusella duygunisa rabbim sana da en güzel şekilde kolaylıkla güzelliklerle en hayırlısını sağlıklısını nasipp etsin inşallah. Rabbim göz aydınlığı kılsın😍🫶🏻
havva_5 rumusella ☺️☺️ yok negatif anlamında doğru sonuç verdi yazmamışım pardon. Yalancı pozitif göstermemesi açısından memnun kaldım. Hamile değilim malesef ☺️
rainbowdash rumusella ben bu testle öğrendim 12+4 olduk bile inşallah vardır canım kan ver teyit etmek için♥️
rumusella rainbowdash hay maşallah😍 hayırlı olsun gözaydınlığınız olsun inşallah🙏 İnşallah gidebilirsek vericem🥹🫶🏻
rumusella duygunisa rica ederim🙏 dua kadar önemli bir şey var mı? Kimin duası kabul olur bilinmez rabbim yüzümüzü güldürsün🥰❤️
rvsss rumusella inşallah gerçek pozitiftir ya🩷🩷 siz yinede bi ihtimal olumsuza hazırlanın sonradan insan cok üzülüyo başıma geldiğinden biliyorum😅😅
rumusella rvsss benim kardeşimde de olunca çok heveslenmemiştim ama buraya yazdığımdan beri çok hevesliyim😂❤️🙏 ama hayırlısını versin rabbim😍
rumusella rvsss sizde de bu markadan mı yoksa başka markada mı yalancı pozitif çıkardı🙂↔️ inşallah size de nasip olsun🥰