nurellaaa__ mihramahir bir bilsem neye uğradığımı şaşırdım sonuçta hazırlığımda vardı ve bu görüntü gerçekten kız değil ama kesinleşti zaten kendi doktorumla 😃
nurellaaa__ _kalpatisi kız hissettim kesen yuvarlak olduğu için olsa gerek gönlüne göre olsun inşallah 🤲🏻🥰
2bebekbiranne55 nurellaaa__ 2 oğlum dada aynı görüntü vardı erkek di bende 2. De kız hissediyordum ama kordona benzemiyor yuvarlağı var altta 🤣🤣
nurellaaa__ nursemaa_1 detaylı göremiyorum ama kıza benzettim dedi Kendi doktoruma gittim bu bebeğin neresi kız devlet hastanesindeki cihazlar eski olduğu için görememişler dedi yani kesin olarak erkek bebek 😂
nurellaaa__ nursemaa_1 chatgbt bana falimda ultrason görüntümde bebekle ilgili ne sorduysam çin takvimi heryerde kız bebek çıktı bende kızımın hamileliğine benzetiyordum ama değil miş bir yüzük testi doğru çıktı benim 😃
nursemaa_1 nurellaaa__ benim hepsinde erkek çıktı 15. Haftada doktora gittik söylemedi ama erkeklerin cinsel organı sonradan oluşuyor dedi ne demek istediğini anlamadım
nurellaaa__ nursemaa_1 benim ilk oğlum 13 haftalıkken öğrendim nasıl sonradan oluşuyor doktorlar da bi tahaflaştı 😊