mervenur09_ nurellaaa__ o zaman doktor anlayamıyor kaç haftalık oldun benim de 3 Şubat detaylı ultrason var banada ilk kız dediler sonra erkek bnde emin değilim Şuan 18+6 oldum ultrason a kadar 20 haftalık geçiyor
asya8melek nurellaaa__ Ay inanamıyorum daha neler duyacağız resimdeki pipi nerde o zamannnn nereye gitti bu
nurellaaa__ Ha1999 detaylı ultrason da net göremiyorum ama kız bebek dedi şuan ne diyeceğimi bilmiyorum 😂
nurellaaa__ ddrys bana sorduysan özel erkek dedi ve bu cinsiyet ultrason görüntüsünu verdi devlet hep kız dedi
ddrys nurellaaa__ bende devlete gdyorm canm ama bence bu haftalarda yanılma payı cok az kızda yanılma olurda erkek direk gösterıuor
nurellaaa__ Kızlarrr şimdi kendi doktorum dan çıktım Bebek kesin ve net erkek devlet hastanesinin cihazı sorunlu olabilir dedi her açıdan gösterdi bebeği 🤣🤣
nurellaaa__ nurellaaa__ tabi sadece bunun için gitmedim farklı bir rahatsızlığım da vardı onun için de konuştuk cinsiyeti de kesin ve net öğrendim artık rahatlayabiliriz 😂😂
fkurtba nurellaaa__ ay sonunda vallahi içimiz rahatladı sağlıkla gelsin sıpa hep beraber şu değişti olayları bu ultrasondan sonra da yaşansaydı hemen doktora giderdim kesin mi diye bizimki de bacak arası gördüğümüz halde😂
asya8melek nurellaaa__ yani nereye gidebilir pipi 😅kız olsa sonradan geç oluştu vs deriz de pipi de kaybolmaz yani
nurellaaa__ fkurtba ben de okuyordum burda başıma geldi dedim ama benim bide eşya sorunum var hastane çıkışı falan hazırdı şimdi kafam rahat 😂
mihramahir deletedmom43191 doktor kıza benziyor diyip bu fotoyu verdi burda göründüğünüz bişey varmı acaba yorum yaparsanız☺️