nurellaaa__ Kızlar doktorum 17 haftada kesin %100 erkek alışveriş yapabilirsin deyip cinsiyet olarak da bu ultrason görüntüsünu verdi bugün başka bir doktora gittim %90 kız bebek bu dedi kafam karıştı sizce?
annebaliii nurellaaa__ erkek yA nasıl kordon bu kordon kesık kesık oluyor bu bıldıgın tüm duruyor 😃yarın yazın gerçekten çok merak Ettım
glzracr nurellaaa__ bu bebekte mi değişti bende de böyle bir görüntü var değişecek diye şu an kafam karıştı 🤔
nurellaaa__ deletedmom43191 ayy çok kafamı karıştırdı yarın detaylı ultrason randevum var şoka girince bekleyemedim post açtım hemen 🤣
mihramahir deletedmom43191 doktor kıza benziyor diyip bu fotoyu verdi burda göründüğünüz bişey varmı acaba yorum yaparsanız☺️
gul_dmr deletedmom43191 hard edabolukbasi3- esdd 2prensesannesiiii Zeynepefem Bana da bakar mısınızzzz 13 haftalıkkk
Es07 Bizim 16.haftada öğrendik Hiç değişmedi Sizin 17 iki cinsiyet denmiş Erkek gibi duruyor ama bilemedim
nurellaaa__ Es07 bence de öyle ama ben hep kız hissettim erkek %100 denince alışverişte yaptım 😂 şimdi kafam allak bullak yarın detaylı ultrasonum var bakalım yarın ne çıkacak 😂
nurellaaa__ hard yani kordon gibi değil şekilli duruyor bacak arası nasıl %90 kız oldu hiç anlamadım 😂
hard nurellaaa__ bnce erkeğe çok benzettim yarın bize de bilgi ver cnm ayrıntılıda kesin net söylerler
nurellaaa__ edabolukbasi3- bu görüntüyü veren doktor net erkek dedi ama bugün başka bir doktor da %90 kız dedi