bahaarkaya havva_5 mystery94 Sudesahin_23 Hly_ygt Kızlar ya ben kaç gündür kabizlık arada gidip gelen ateş basması oluyordu ve kabuzlıktan dolayı kalıba çok haf edersınız kan geldı ama acaba kabizlık değil mi çok zorlandim sonra kan geldi böyle adet kanı degıl el kesınır kan gibiydı ama yinede kararsızım ya umutlar iyice tükeniyor bugün 10 gün dün 9 negatifti test bide göğüs üçlarında arada batmalar oluyor
uzlett Hly_ygt canım Ya üzülme lütfen İnan burada bir çoğumuz defalarca umutlanıp hayal kırıklığına uğramışızdır Rabbim en doğru zamanda nasip etsin inşallah hepimize😔
bahaarkaya Hly_ygt yaaa çok üzüldüm senin adına inşallah gelcek ay güzel haberler alırsın benimde yarın bigun olur umudum yok gelcek ay güzel haberler alırız inşallah
Hly_ygt uzlett amin canım nasibimizde yoksa bi şekilde olmuyor işte vakit saat dolmadan biz ne kadar uğraşsak boş Rabbim hayırlı zamanda versin hepimize inşallah 🤲🏻🩷
Hly_ygt bahaarkaya sen daha adet olmadın inşallah senin vardır canım yoksa da üzme kendini elbet vakti var demekki 🌸
Ftma4 Hly_ygt benim de ilk aşılamam dı kaset test silik çıktı hatta erken gebelik testleri de farklı markalar en sabah ilk idrarla yaptım 2. Çizgi bariz belliydi kan verdim negatif ti
Hly_ygt Ftma4 aman bacım testlere güven de olmuyor boşa insanı umutlandırıyor negatifi görünce insan daha çok üzülüyor 😕