kavalakurabiyesi Kızlar bebeğinize başka bebeğin giyilmiş kıyafetlerini giydirir misiniz benim bu konuda fikrim eğer tanıyorsam ve güveniyorsam giydiririm KV Bir kişi vermiş oda bana vermek istedi tanımadığımı söyledim kabul etmedim .
endlesslove1 kavalakurabiyesi evet giydiririm giydirdim de kendim de aldım onu giyen de bebek sonuçta bir de zaten yenidoğan çabuk büyüdüğü için kıyafetleri yeni kalıyor benim oğlum büyüdü bende başkasına verdim
myangelson kavalakurabiyesi giydirdim görümcem ikizlerden yenidoganlardan verdi hep zaten tertemiz oluyorlar çok da iyi oldu yani
derryaaneva kavalakurabiyesi ilk çocuğum olduğu için giydirmem herseyinxd benim elim olsun istiyorum ama başka olmuş olsa bilmiyorum
kavalakurabiyesi endlesslove1 onu giyen de bebek sonuçta Evet elbette onu giyende bebek ama tanımadığım birisininkinide giydiremem her bebek sağlıklı değil yada her anne titiz değil . Tanıdığım kişilerse bende sorun yapmam .
derryaaneva kavalakurabiyesi durumun varsa giydirme bence çok pahalıya değiller çok alma büyüdükçe al durumun yeterli değilse sen bilirsin güvendiğin kişilerden giydir bence
aslmoms Tanıdğım birini giydiririm tabi. Mesela arkadaşımın oğluna doğduğunda birsürü kıyafette almıştım. Şimdi onlar benim bebeğime nasip oldu. Zaten temiz az giyilmişlerdi. Yenide alacağım onlarıda giydireceğim
kavalakurabiyesi aslmoms benimde arkadaşıma birisi vermiş tanımıyormuş almış hep lekeli yırtık pırtık çıkmış güvendiğim kişiden olursa bende giydiririm
deletedmom43191 kavalakurabiyesi ilk 2 cocugum erkek 3 üncü kiz mesela ben kızıma bugüne kadar hicbisey almadım alma gereği duymadım zaten surekli evde bebek sonucta diye abilerinin giydiklerini giydiriyorum kocamin dayısının kızı biseyler gondermisti yenidogan falanken onlari giydirdim cunku dayısının kızı gercekten temiz ve iyi birisi oldugu icin giydirdim fakat benim amcamın kızı kiyafet verdi önlari giydirmedim cunku galiba buyu yuzunden kocasından boşanmış pek guvenemedim zaten 5 kurus etmezdi verdikleri onlari eski oturduğum sitede kapının önüne poşetle koymustum birisi almış kapımın önünden başkasının ihtiyacına yaradı
kavalakurabiyesi deletedmom43191 buyu yuzunden Evet bu tür şeylerde oluyor malesef 😒 güvendiğin kişi olması lazım
kavalakurabiyesi deletedmom43191 kim diyorum tanımazsın dedi bende tanımadığım kişinin şeylerini giydirmem dedim surat yaptı 😂
deletedmom43191 kavalakurabiyesi yani kocanin dayısının kızının verdiği kıyafetleri giydirdim benim amca kızının verdiklerini giydirmedim
ervanil kavalakurabiyesi bende senin gibi düşünüyordum ilk gebeliğimdi bebeğime giyilmiş kıyafet giydirmek istemedim. Çok alışveriş yaptım şimdi hepsi yeni ve ufalmış. Şimdiki bebeğimin cinsiyeti erkek pembe olanları giydirmek istemiyorum. Ama kıyamıyorum atmaya yepyeni yıkayıp ütüleyip ihtiyacı olan birilerine vereceğim. Ama 2.el giyidirilir mi dersen temizse yeni gibiyse giydirilir. Birinci çocuktan sonra fikrim değişti😂
sarilale123 kavalakurabiyesi dediğiniz gibi eğer tanıyorsam evet o da birkaç parça ama diğer türlü kabul etmem