elifinciii vanilya_kokusu_ Aynı şeyler bende de var sağ salim kucağımıza alalım inşallah doğum şekliniz belli mi nasıl bir doğum istiyorsunuz ben ikisini de istemiyorum ahahahha😀
NEHIR15555 29 mart gözüküyor bizim daha ne doğru dürüst kıyafet aldım ne araba ne banyo seti bazı şeylerim bildiğiniz eksik hepsini bir anda alıp kapatacam yıkayıp ütüleyip aynı günde çantamıda hazırlayacam 35 i falam bulur benim son hazırlık🤣
elifinciii NEHIR15555 Valla zaman çok çabuk geçiyor bir an önce başlamanız sizin için daha iyi olur ileriki haftalarda ağırlaşıcaksınız daha da zorlanırsınız 🙏🫶
elifinciii rabiiiij Tam zamanında başlamışsınız haftalar çok çabuk geçiyor hazırlanmanız sizin içinde iyi olur 🙏🫶
vanilya_kokusu_ elifinciii sezeryan canım ikinci gebelik benim ay keseke hapşırsak bebek birden Altan çıksa 😂 çok korkuyorum ya uyuyamıyorum hiç gece ☹️😂
ikincibahar_08 Alışveriş bitti ama daha yıkama çanta işini ayarlamadım 31+4 olduk artık hazırlamam lazım ama çok üşeniyorum şubat girsin yaparım diyorum bakalım
elifinciii ikincibahar_08 Benimki de hazır gibi bir kaç eksik var onları da tamamlayıp kapatıcam artık ☺️
reys elifinciii hazırım hiç eksik yok. 3-4 martta 40 haftam doluyor. Bakalım ne zaman gelecek heyecanla bekliyoruz
elifinciii vanilya_kokusu_ Sezeryan kolay gibi geliyor herkese ama o da zor normal doğumdandan da korkuyorum napçam bilmiyorum siz yine biraz tecrübelisiniz ☺️
meds @kayrosmom benimde doğum 10 Mart gibi görünüyor . Lakin ben daha yeni bugün yatağını halledebildim . Daha hiçbir şey alamadım, maalesef ki … 😔
elifinciii meds Benimki de 10 Mart olsun canınızı sıkmayın neredeyse 1 ay var halledilir yavaş yavaş 🙏
vanilya_kokusu_ elifinciii İlk gebelikte çok güzel geçti biraz korktum sadce ama ondan sonra panik atak sıkıntısi çıktı bende onun için korkuyorum ama bakma korkulacak bir şey yok inanki 20 dk sürmedi
Yavrum21 elifinciii 31 haftadayim henüz hiç bise yapmadım zaten sadece elbiseleri yıkanıp utulenecek inşallah yarın baslayacam
Admsarzu elifinciii herşeyim hazır büyük eşyaları da sipariş ettim araba puset beşik komidin. Dolabını yerleştirdim elbiseleri de yıkadım ütü kaldı hastane cantasi için bir kaç hafta bekleyeceğim. Kişisel malzeleri kaldı ıslak mendil bez şampuan krem yağ losyon vs onları da alacağım birkaç haftaya 🥰