yasemincel65 babymom2026 karın bölgesinde mi oluştu? Bende ergenlikten kalmalar vardı sadece hafif onlar genişlemiş gibi ama yağ sürüyorum hep daha çatlağım olmadı 🥹
Havin49_ yasemincel65 doğumdan sonra düzelir kimyasal çok tehlikeli hamilelik te zaten asla önerilmiyır
yasemincel65 Havin49_ evet doğru, ben de bir elim gidiyi bir geri geliyi 😅😅 Kullanmıycam her şey bebiş için 🫠🫠
twobabymomm yasemincel65 gebelikten sonra hepsi eski haline dönüyor hamilesin yapacak bişey yok belirli bir zaman olacak sonrası zaten düzeliyor 🙏
kartanesi___ yasemincel65 Ben kremlerin pek bir işe yaradığını düşünmüyorum açıkçası. Bende lazere gitmek işe yaramıştı
3kedili2bebekli yasemincel65 şu sıralar akışına birakin ben buna tek çözüm lazer epilasyon buldum gerçekten beyazlatti su an hamileyim gidemiyorum ama bembeyazim gebelik sonrası devam edicem tüyler gidince kararma da gidiyor 😍
yasemincel65 3kedili2bebekli kendi lazer aletim var ama gebe kalınca açıp kullanma fırsatım olmadı. Gebelikten sonra ben de başlıycam 🥹🥹🥹
kartanesi___ yasemincel65 kullan aslında lazerden ziyade lazer yapınca jilet falan kullanılmıyor ya ondan kararma gidiyor