elifsuleyman01 Hastanede yatışım yapıldı dil altı ve, vajinal İlaç uyguladılar dokru bekliyorum uyutarak olucak uyutmadan önce vajinayala bir aletle bakıyorlar diyen var acıyormu doğru mu korkudan ateşim çıktı
koganaslan_04 elifsuleyman01 Bende 2 kere oldum ama dediğin gibi alet falan koyulmadı alttan verilen ilaç rahim ağzı açılsın diye çok kısa bir işlem 15 20 dk uyanıyorsunuz hiç korkmayın ❤️
beyzakzlrmk elifsuleyman01 bende kırtaj oldum uyutulmadan once hıc bırsey yapılmadı korkma canım yapacaklarsada uyuttuktan sonra yaparlar cok gecmıs olsun
esrafi5 elifsuleyman01 hiç korkma cabım ben kürtaj olmadan öncede hem dil altından hemde vajinal ilaç verildi rahim yumuşasın diye öyle bi aleti hiç uyanıkken yapılmadı narkozdan uyanıncada ağrı kesici yapıyorlar zaten çok hafif adet ağrısı gibi oluyor sonrasındada çok geçmiş olsun canım
fatmaa51 elifsuleyman01 çok kısa bir işlem sen birşey hissetmiyorsun zaten uyanıncada çok fazla agrı olmuyor adet kanaması gibi kanaman oluyot sadece Rabbim bir daha yaşatmasın insallah cok geçmis olsun
eed21 Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah bir an önce sıhhatinize kavuşursunuz kolaylıkla geçer. Bu arada başınız sağolsun Rabbim tekrarını yaşatmasın.
izelaren Hayır iki kez kürtaj oldum alttan bakılma falan yok bahsettikleri şey normal muayene de bile doktorların rahat görebilmek için girişi genişlettiği alet yani akıntım var diye gittiğinizde de onunla bakılıyor korkulacak hiç Bişey yok geçmiş olsun