Saraylokumu Evet kızlar burası Happy Mom değil dee “ Happy Dad ” olsaydı 😁 Erkekler ne konuşurlardı sizce 😂 Mesela “ Beyler bu bebek çok tekmelemeye başladı. Ben babamdan böyle dayak yemedim doğursam da rahatlasam ” 😁😁😁😁
deletedmom43191 Saraylokumu bizim oğlanı futbolcu yapacam beni böyle tekmeleyen topla nasıl goller atar 🤣🤣🤣
Ziyangillerrr_ Saraylokumu Erkeklerin normal hali çekilmiyor. Ufacık grip olsalar yatak yorgan yatıyorlar. Hamile kalınca düşünemiyorum bileee. Ayy çığlıklar yardım çığlıklarııı🥴🥴🥴
twobabymomm Saraylokumu kocamı hamile olarak düşünemiyorum ikinciyi kesinlikle yapmazdi korkudan bana da diyo 3 4 tane çocuğumuz olsun sen doguracaksan olsun dedim ben de 😂
Saraylokumu twobabymomm 🤣🤣 Valla ben şaşırıyorum zaten 5 den fazla çocuğu olanlara iyi cesaret. Ben şuan 2. Ye cesaret edemem ve edebilirmişim gibi de gelmiyor 😁
atesvesu Saraylokumu benim yerime eşim hamile olsaydı yerinden kalkamazdi dogurana kadar üstelik asermesigi birşey de kalmazdı çünkü şimdi bile benim yerime eşim aseriyor 😂