kurkmantosuzmadonna
İlk önce günlük işleri yapıyorum ben.
Sonra en zor işleri yapıyorum. Halı silmek gibi. Sonra buzdolabını siliyorum. O sırada salon havalanıyo halı kuruyo. Yani oda oda halletmek yok. Sonra dolaplara girişiyorum. Eğer kalıntı zor lekeler varsa 4 ocağa da su dolu tencere koy 1 saat önceden. Halıya gidip vanilya tozu söküyorum az kuruduktan sonra. Fırın, çekmeceler ve girişiyorum. Camı siliyorum (sadece dışını) Sonra giyinme odası dolabı ve şifonyeri siliyorum. Giyinme odasını süpürüp paspaslıyoeum ve bida o odaya girmiyorum. Sonra tüm her yeri sırayla süpürüp paspaslıyorum. Bende toz alıncak pek yer yok, eşya almadım bilerek. Tozları alıyorum. Tuvalet banyoyu suyla köpük dolduruyorum yıkıyorum ama hamileyken kaygan oluyo onu eşime yaptırıyorum, süpürgeyi de eşime yaptırıyorum ağır kaldırmak ta riskli. Sen de riske girme. Ütü varsa ütü yaparım. Odaları kokuya bularım. Günlük temizliği yapan birine yetiyo. Çünkü ben gözüme battıkça temizliyorum. Hepsini aynı güne sıkıştırırsam ağlayabilirim. Ha bide havlu değiştirip priz vs silme aşaması var. Bittiii. Bizim ev küçücük. )) ayakkabı silincekse ayakkabıları siliyorum.