gamze6p Kızlarr hediyeliklerinizi nerede yaptırdınız ? İnstegramda hangi sayfa trendyolda hangi mağaza belirtir misiniz ? Nasıl birşey yaptırdınız fikir olsun bizlere de
seher_3590 gamze6p ilk kizimda magnet cikolata Kolonya olarak yaptırmıştım şimdi ikinci kızıma hamileyim magnet artık mantıklı gelmiyor anahtarlık yaptiricam yine ona ek olarak cikolata Kolonya vs😘
ikiztaneler gamze6p instagramda mix.hediyelik diye bir sayfa var. Hem çikolataları çok kaliteli hemde kişiye özel tasarım çalışıyorlar bakmanı öneririm canım ♥️
Yazmelegi_ Mehlika_ google de kakaoagaci sayfasi var kesinlikle orası hem çok lezzetli hemde uygun 70 lisi en son 370 ti kargo.ile beraber 470 felan geliyo
seher_3590 Mehlika_ instagramda bebek cikolatasi diye bir sayfa var canim 6 sene önce ordan almıştım simdi nasipse yine ordan siparis vericem tadı çok güzel ve tazeydi🥰🫠
Mehlika_ Yazmelegi_ teşekkür ederim canım hemen bakayım aslında hiç hediyelik düşünmemiştim son dk bi aklıma esti inşallah doğuma yetişir 🤭
kayrosmom İnstagramda @modi_box sayfasına yaptırdım. Kadın işletmeci ve çok ilgili. Titizlikle çalışmış benim hediyeliklerimi. Ben 2 çeşit yaptırdım çok yakınlarıma magnet-atlıkarınca-kolonya pakette Çok yakın olmayanlara kolonya-bubble mum yaptırdım
Yazmelegi_ Mehlika_ benimkiler geldi gerçekten evdeki herkes tadına baktı cok beğendik biz 😍 salı günü sipariş verdim cumartesi geldi hemen geliyo
Mehlika_ seher_3590 bir önceki arkadaşın önerdiği yerden sipariş verdim canım inşallah güzel gelir o da
Yazmelegi_ Mehlika_ 33 olcam yarin❤️ sende doğurdun dogurcan heralde. Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah
seher_3590 gamze6p evet hem kullanislida bence çünkü magnet tarzı şeyler millet hiçte kullanmiyor atiyolar bir köşeye anahtarligi kullanırlar en azından diye düşündüm
gamze6p @Mehlika_ trendyolda kakao ağacı diye bir sayfa var oraya güzel diyorlar bende araştırmadayım henüz