aysegulmustafa Arkadaşlar bugün tam 30 haftalık olduk, bebeğinizin kıyafetleri ne zaman yıkayıp ütülediniz, emzik biberon vesaire ne zaman kaynatıp kenarda bulundurdunuz?
Mavininbiri aysegulmustafa 33 Haftalığız şuan birkaç gün önce hepsini halledip çantaya koydum bekleme deyiz :)
pembeayakkabilikiz aysegulmustafa 29 haftada yıkadım 30 da üyüledim kaldırdım. Biberon emzık kaynattım yıkadım ama bır kere daha yapıp çantaya koyup kapatacağım çantayı ufak tefek eksikler tamamlayıp erkenden hazır olsun istıyorum. Bu haftada 31 haftalık oldum 🥹
aysegulmustafa Es07 ya açıkçası ben biberon emzik kullanılır mi bilmiyorum ama lazim olursa falan diye aldım
rabia4235 Dün yıkadım hepsini yarın tam 34. Haftaya gireceğiz üçüncü hamileliğim hayırlısıyla gelsin bebeğimiz,,,
kayrosmom Şuan 31+5 deyim bugün yıkamaya başladım 2 günede ütüleyip yerleştiricem hastane çantamı hazırlıcam 🥰
aybike2212 beyzzsenturkkk ay maşallah ne kadar erken hazırlamışsın sağlıkla gelsin yarın 20 haftalık oluyoruz daha doğru düzgün hiçbir şey almadım desem yeri 🤣
rainbowdash aysegulmustafa Sen şimiden halletmeye başla zaten yıka kurut düzenle ayarla yavaş yavaş yaparsın 1 hafta sürer erkenden hazırlamak her zaman daha iyi kafan rahat olur
Es07 aysegulmustafa Ebe asla önermiyoruz dedi eğitimde O yüzden almadım İlerleyen süreçte ne yaparım bilmiyorum Hastane çantasına almadım yani
CeysuG aysegulmustafa Öyle oldu ama şimdi iyi ki diyorum çünkü insan çok ağırlaşıyor. Hani diyorlardı da inanmıyordum yaşayınca iyi anladım,
beyzzsenturkkk aysegulmustafa 2.si de kız olunca aman aman bi eksiklik olmadı kıyafetlerinin üstünü tamamladım bebek arabası ana kucağı vs aldım mama sandalyesini saklamıştım oyun halısını vs sadece beşik kaldı onu da doğuma yakın alırım bi ara
rainbowdash aysegulmustafa aynen canım hem zen iyice ağırlaşacaksın ilerleyen haftalarda o yüzden şimdi halletmek en mantıklısı
mnt61 aysegulmustafa 33. Haftadayım bi kaç gün önce bebeğin herşeyini hazırladım kendiminkileri henüz yapmadım hastane çantasınıda 35 gibi yaparım diye düşünüyorum
kavalakurabiyesi aysegulmustafa 31 olduk daha hazır etmedim biraz eksikleri var birde bezi falan açarak bekletmek istemedim 33ten sonra yıka ütüleme işlemlerini yapacağım .
3kedili2bebekli aysegulmustafa artık yavaş yavaş başlayın emzik biberon için acele etmeyin son dk da yapılır nasılsa yine tozlanacak ama geri kalan şeyleri başlayın agirlasmaya başlayacaksınız ☺️