Sila7166 Bugun kontrolum vardi bebegim kucuk ilerleiyo cunku plesanta yavas calisiyo dedi doktorum 540gr suan erken alabiliriiz bebegi dedi cok uzuldum sizde nasildi bize dua edin lutfen 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😔😔
Gizemsrgn Canım bende 26+3 üm bizede zayıf dedi 870 gr mis erken doğum olabilir dedi.hic takma yemene icmene dikkat et doktorlar her ihtimali söylüyorlar bende çok üzülmüştüm ama forumlarda çoğu kişi yazmış bi durumu herkes yaşıyor.hem daha yeni yeni hızlı kilo alma dönemleri bazı bebekler geriden bazıları ileriden gelebiliyor.doktorlarin erken doğum dediği 35 36 haftayı buluyor.hic üzülme herkes 3 buçuk 4 kilo çocuk doğuracak diye bise yok organları sağlıklı olsun 2 buçuk 3 doğsun hic bise olmaz 😌 sonrasında hemen topluyorlar zaten 🤗
Sila7166 Gizemsrgn insaallah canim insaallah 35 haftalik olsa ona bile sukur canim benim plesanta yavas calisyo ve bebegein suyuda az cok korkuyorum ama hersey rabbimden insalalah sag saglim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder rabbim 🙏🏻🙏🏻
Gizemsrgn Bana da suyun az dedi ama bunlar hayatı riskler oluşturacak durumda sinirda olan şeyler değil dedi hayırlısı bakalım kuzum aminn insallahhh☺
Sila7166 Gizemsrgn bana riskli dedi eger bebeginiz kilo almayi durdurursa dedi kalbi durabilir dedi 😔 suanda dogsa cok kucuk insaallah bi 34 haftayi tmmlasak o bile iyi dedi doktorum hayirlisi insaallah rabbim bize bagislasin yavrularimizi
AytenUmud bolca havuç tüketin bebisin suyu icin bi ay icinde kontrole gitdiyinizde goruceksiniz farki 🤗🤗🤗sag salim kucağınıza almayi nasip etsin Allah
Sila7166 AytenUmud evet canim bende dun basladim sanki hemen kiprasmaya basladi insalaah psikolojik degildir aksamdan beri daha haraketli bebegim insaallah havuc suyu ise yarar sifa rabbimden sebepte insaallah havuc suyu olur insaallah dua edin bize