annebaliii SMin canısı bacak arası yokkı burda dıger resımde çok net bellı ama bu bebegın yapısı sankı erkek gıbı dr kız mı dedı
SMin annebaliii evet yüzde 90 kız demişti ama 15. Haftada dedi elimde 15.haftanın net görüntüsü olmadığı için atamadım
rny474747 ebruu1616 benimkine benziyor gibi anlamadım banada bi kız bi erkek dediler en son kız dediler detaylıyı bekliyorum
elisimm melike_165 ben de 14 haftada erkek olduğunu öğrendim ikinci gebelik bakalım hayırlısı değişir mi değişmez mi ben de çelişkide kalıyorum ama doktorumdan bayağı memnunum kızımda da 13 haftada kız dedi hiç de değişmedi yani 🥰😂
melike_165 @serra04 18 haftanın içindeyiz keseye göre 4 5 gün önden gidiyor eşim hala şey diyor değişir o değişir 3 hafta sonda detaylı da tam kesin öğreniriz diyor bana da ama benim de bildiğim zaten 16. Haftadan sonra kesin belli olup değişmediği
melike_165 @elisimm ben en son kontrolde 14 haftalıktım ama söylemedi 16dan sonra konuşuruz dedi tam kesin konuşmadan da baya uzun uzun baktı ondan sonra kız diye söyledi
hd_d melike_165 bence degismez ya erkeğe benzemiyor 🤣 bebek sagdamiydi soldamiydi canm gözün aydın bu arada sag salim kucagina al insllah
annebaliii SMin yaaa sağlıkla gelsin bende çok ıstedım kız ama erkekmıs yine ıkı yaşında da oglum daha var☺️Kac haftalık 15+4 de net dedı ama ben bı degısır mı dıye bekliyorum sımdılık ☺️
SMin annebaliii hakkınızda hayırlısı olsun benim de 4,5 yaşında oğlum var evladın erkeği kızı olmaz tabi insan farklı olanı da tatmak istiyor. Doktor yüzde yüz kız dedi . Ama o kadar çok değişen cinsiyet var ki insan tedirgin oluyor