badeninkardesi aslanre beni doktor feramat a geçirdi değerlerim 1 haftada yükseldi. Doktorunuza danışın tabi ama ben tavsiye ederim. Feramat
aysezgi aslanre Solgar Gentle İron kullanıyorum. Çok memnunum. Değerlerim zaten düşüktü. İlk aylar hafif yükseltti. 37+0 dayım. Sabit duruyor şimdi. Bebeğimin ihtiyacını karşılıyor.
Es07 2 kutu ferosanol kullandım Şimdi 1 kutu oroferon Bu ilaçları kullanırken süt ve süt ürünleri beraber tüketilmemeli Portakal suyuyla mesela içilebilir ilaç C vitamini desteği arttırıyor Kırmızı et beslenmeye eklenince fark ediliyor
sarilale123 Es07 doktorum bana da oroferon şurup verdi mide bulantılarımı tetiklemesin diye ama mide bulantınız oldu mu içtiğinizde
htc5858 aslanre başlarda çok kansızlık vardı gyno ferro sanol +sabah akşam ferrum kullandım 2 ay şimdi sadece gyno ferro sanol devam doğuma kadar dedi doktor hatta doğumdan sonra 2 ay falan daha kullanacaksın dedi yani bittikçe al bekleme dedi
atesvesu aslanre femiter-c kullanıyorum 24 haftaya kadar kullanmadım kan ilacı ama değerim düşünce doktordan mide bulandirmayan sonradan tadı ağzına gelmeyen bir ilaç istedim bunu önerdi
donovan26 Havin49_ ben de gyno ferro alıyorum geceleri sizin de midenizi yakıyor mu ben mahvoluyorum yaa
mervekocogl aslanre Doktorum Siyah tahin önerdi sabahları aç karnına 1 kaşığa limon sıkarak tüketiyorum. Resetin(Enoant) kullanıyorum. İlk gebeliğimde de Resetinden çok fayda görmüştüm Bir de osende demir-c kullanıyorum
htc5858 senemyetis sabah aç karnına içince bulantı kusma yapıyordu şimdi kahvaltıdan iki saat sonra alıyorum, mesela bir mandalina yada portakal ile alırsan ilacı daha etkili oluyor
Es07 sarilale123 Ben şurup değil ilaç şeklinde içiyorum Çok kötü kokuyor zaten demir ilaçları Zoraki içiyorum Çok fazla ilaç kullanıyorum Midem berbat durumda
senemyetis htc5858 hadi ya bende bi öğlen bi gece denedim özellikle gece içince mahvetti mide ağrısından 🥲 teşekkür ederim bide öyle deniyim
tugcegldal bestiron stick şase kullanıyorum. Demir ilacı beni kötü etkiliyor diye doktorum bunu verdi rahatlıkla kullanabiliyorum.