Limoni123 Beta değeri düşüşe geçtiğinde ne kadar sürede sıfırlanması beklenir. Değerim 631 di cuma günü bugün 510
purpoles Limoni123 belli olmuyor önce yavaş düşüş olup sonrasında hızlıca sıfırlanıyor bazen de yavaş yavaş uzun sürede düşebiliyor çok geçmiş olsun
gunes111 Limoni123 ahh be güzelim benim by düşerken bile her kan verişimde umutluydum belki birden artar ama çok zor Allah yardımınızın olsun önce yarıya düşecek nasıl gid gide artıysa her gidişinde yarı yarıya eyer düşmese büyük ihtimalle kürtaj yaparlar
Limoni123 gunes111 henüz herhangi bir kese oluşumu gözükmedi ama böyle bir problemimiz var malesef 🤷🏻♀️
Limoni123 gunes111 düşüş olduktan sonra beteda tekrar artış olması sağlıklı bir grbelik göstergesi olur mu ki peki
gunes111 Limoni123 bana biri bazen lebuortards bir yanlışlık olabilir ben yaptım düşük çıktı gene verdimte kan tahlili fırlamış iki katından fazla olmuş falan dedi ama size ümit vermek istemiyorum
Limoni123 yagmurx normal şartlarda adet döngüm cumartesi ayın 17 sindeydi, 17 sinde oldu iki gün sürdü ve kesildi o yüzden bir şüpheye düşmüştüm de. Beta değeri çıkıştaki gibi düşerkende seri olarak düşer mi diye
gunes111 Limoni123 hayır ablamda böyle oldu bende düştü benfrmümit etim belki banada öyle olur olmadı