kubrasjsjs Hangi yerin cihazları ve doktor bakımından daha ilgili bilgisi olan var mı ? Randevu alacağım hangi taraftan alsam daha iyi olur önereceğiniz doktor var mı
mahperiii2 kubrasjsjs Bence şehir hastanesinin cihazları daha güvenilir doktor olarak da venhar Ceyhan onat ilgili alakası harika gerçekten
Yazmelegi_ kubrasjsjs Sehir hastanesi Mustafa Oğuz Yılmaz kesinlikle hem eşle beraber de aliyo Erkilette ise kıvanç şahin ve bilge yavuz kekec öneririm
zehraulger3838 kubrasjsjs şehir hastanesi Mustafa Oğuz Yılmaz erkiletteki doktorlar çok dikkatli bakmıyor genelde oraya Suriyeliler geldiği için baştan salma yapıyorlar ama şehir haatanesi biraz daha dikkatli özellikle Mustafa Oğuz hoca çok ilgili
Rabiasn38 Erkilet kadın doğumu öneririm, doğumumu orda yaptım yakın zamanda, çokda memnun kaldım, şehir hastanesinde öyle doktorlar var ki insan yerine koymuyorlar
kaderkarabulut Rabiasn38 bende 3 sene önce orada sezaryen ile bebeğimi kucağıma aldım çokta memnun kaldım ama herkes deprem zamanına geldiğin için bu kadar rahattın gelen gidenim çoktu hiç bir sorun olmadı ve doktorlar da gayet iyiydi ebelerle birlikte şuan nasıl siz herhangi bir sorun yaşadınız mı tamamen mi uyutuldunuz yoksa size belden aşağı ister misiniz diye soruldu mu
Rabiasn38 kaderkarabulut ben tamamen uyutuldum. İlk doğumum belden olmuştu şehir hastanesinde ama şiddetli baş ağrım oldu. O yüzden tam uyumak istedim ve öylede yaptılar
kaderkarabulut Rabiasn38 bende orda tamamen uyutuldum ablam şehir hastanesinde belden aşağı uyuşturdular oda çok fazla baş ağrısı çekti bende korkuyorum çünkü şehir hastanesi nasıl istersin diye sormuyor direk belden iğne yapıyorlar o yüzden sormak istedim teşekkür ederim cevabınız için
Rabiasn38 kubrasjsjs bilge yavuz kekeç i öneririm.ben ona takip oldum, sezeryenimıda o yaptı, çok çok memnun kaldım
Rabiasn38 zehraulger3838 Mustafa oğuz yılmaz ı bilmiyorum ama bence şehir hastanesinde hiç ilgilenmiyorlar, dinlemiyor bile çoğu doktor. Erkilet kadın doğumda ise tam tersi gayet güzel ilgileniyorlar, en azından benim tecrübem bu şekilde oldu
serifemenekse Rabiasn38 merhaba erkilette odalar nasıl acaba tek kişilik diyorlar eş girebiliyormuş sürekli , şehir hastanesinde sadece görüş saati alıyorlar eşi
nrslnadlm Gebeliğimin başlarında erkilette bir iki doktor deneyimledim hiç memnun kalmadım hep yanlış yönlendirdiler sonra arkadaşımın tavsiyesiyle Şehir hastanesine Mustafa Oğuz Yılmaza gitmeye başladım ve çok memnunum ilgili olması bir yana insanlığı samimiyeti ve önemsemesi özellikle sizi dinliyor olması çok kıymetli
serifemenekse nrslnadlm şehir hastanesinde genellikle eşi almıyorlar bu doktor alıyormu muayene ederken ?
nrslnadlm serifemenekse @serifemenekse evet eşinle beraber kontrole girebiliyorsun yeri geliyor kendi çağırıyor eşinde gelsin diye