denizers Kızlar ayni gun farkli hastanelerde beta farklı cıktı hem de baya bi fark ,demekki tek bi yere bağlı mi kalmak lazimmis,başına böyle bisey gelen var mı?
petitehatunn denizers o yüzden doktorlar genelde aynı yerde genellikle aynı saatlerde beta hcg baktırın diyorlar. iki günde bir aynı yerde baktırırsan daha iyi bir aonuç alırsın
CanaNefess denizers seni üzmek istemem canım ama benimde böyle fark olmuştu sonuç kimyasal gebelikmiş
mrsbiyolog denizers her hastanenin cihazı farklı ve kalibrasyon farkı oluyor o yüzden bir hastanedeyi seçin ve 2 günde bir kan vererek değerlendirmenizi yapın🥰
denizers Dezehs evet canimmmm ,bildin :) ama faklı hastanelerde değerim farkı cıktı dokotr olabilir drddi ama bilmiyorum
denizers Tugbax68 ay içim rahatladı canım ya,dün ilk betamı verdim adete 2 gün kala 28,33 cıktı bugün de sabah 28.8 cıktı, doktor normal değişebiliyor dedi,korktum ben de
denizers Tugbax68 sorun yoktur değil mi canım kimyasal falan mi oldum dedim korktum, öyle olsa değerim çok mu düşerdi acaba ,
Tugbax68 denizers sorun yok canim farklı yerler olduğu için böyle 2 gun sonra yeniden kan ver yükselişe bak
CanaNefess denizers benim ilk değerim 14 dört gün sonra 45,50 55 bu Aralıklarla gitti sonra zaten malum ama senin aynı olcak diye bişey yok Rabbim korusun inşallah stres yapma