tnzl 37+4 haftalıgım nts de sancim 90 cikti doktor sancilarin artarsa gel dedi dogumun baslamasi icin sancı sınırı nedir bilen var mi
Fison tnzl 100 sınır diye biliyorum evde yürüyüş yapın sıcak duş alın squat yapın açılmanız olsun Allah yardımcınız olsun
Tubabora tnzl yok canım değil bide senin 90 hazırlıklı sakin ol canım bi avazda alırsın İnşallah kucağına🙏🏻💞
EsraNuri 40 geçmiş ise zaten sancı var demektir birde düzenli gelirse sancılarn artarsa doğumn bşlar zaten
Irmyldm9 Benimde 2 gün önce 80i vurmuştu şükret çocuk ters duruyor yoksa doğum başlardı dedi doktor 37 haftadayız bu arada💁
SevgibiR tnzl valla bnde bilmiyorum. 😬bnmde 40+1 arada sızlama oluyo ama net değil anlayamiyom çok şiddetli değil bide 😂
tnzl SevgibiR erkek bebek gec dogar derlerdi ntsde cikan sanciyi beklemiyodum acikcasi ve hissetmedim cunku
Irmyldm9 tnzl İnşallah şekil değiştirmez benimki de pozisyon almıştı fakat bir anda ters döndü şimdi tekrar düz dönmesini bekliyoruz
feyzaaa Benim de 2 haftadır nst de 80 leri buluyor. 38+2 deyiz. Belim hep ağrıyor aslında ama sancı gibide değil🤔
tnzl feyzaaa benimde 3 gundur boyle aslinda doktorda belli olmaz dedi ne zaman gelicegi sanci cikti ama