Ayla53 Beta değerim güzel ilerledi doktor takip etti son adet tarihim 8 Aralık merak edıyoru. Acaba kalp atişi var midir onbeşgün bekleyemem geliyor şuan tam 6 +0
myangelson Ayla53 bu kadar acele etmeyin kalp atışı için doktor çağırdığı zaman gidin en azından 8 haftalık olsun
UmutluYasam Ayla53 biz aynıyız canım haftalarımız ben gidicem 21 ocakta inşallah görürüm dayanamadım daha fazla beklemeye
Busranur_mnts Ayla53 bekle canım ben 5 haftada gittim hiçbişey yoktu 6 haftada sadece kese gördüm bazıları bebeği de görebiliyor ama kalp atışı için 7 8 haftayı beklemek daha iyi
GizemY95 Ayla53 insan sabırsızlanıyor gerçekten bende hep erken gittim ama bu haftada gidince göbeğinden ultrasonla değil de vajinal ultrasonla duyabiliyolar o da aslında şu süreçte tehlikeli biraz o yüzden sabır gösterip 1-1.5 hafta sonra gitsen iyi olur canim
pengumommy Doktorum beta HCG 638 iken hayırlı olsun 3 hafta sonra gel dedi 😅 9. Haftaya yakın ediyor ama ben 7+5 de falan gitmeyi düşünüyorum kese vs bsy görmedim daha
Ayla53 Ben geçen hafta gittim tam yani beş haftalıkken gittim kese gördü direk iki hafta sonra gel dedi yanimkese biraz erken göründü belki kalp atişi olur mu acaba diye düşünüyorum
Ayla53 esdd bende acaba mi dedım yüksek çıkıyordu değerlerim duyulur mu dıye düşünüyorum Amaa acele etmek istemıyorum
Ayla53 GizemY95 haklısnız öyle yapmak lazım. İmsan beklemekten bunalıyor yanliş edıyor işte aslında beklemek lazım